Viasol & Sonnen indgår strategisk partnerskab

Kvalitet, ydelse og design

Viasol indgår nyt strategisk partnerskab med det stærke tyske selskab Sonnen. Sonnen er markedsleder som leverandør af topmoderne intelligente lithium ion solcellebatteriløsninger, og selskabet har udmærket sig ved at vinde mange forskellige priser for deres unikke produkt. Herunder bl.a. “Global top 100 cleantech company”, “Bloomberg Winner New Energy Pioneer” og ” Grid edge award”

“Det er med stor glæde, at vi i Viasol nu som de eneste kan tilbyde alle danskere SonnenBatterier. Produktet er unikt både mht. garanti, holdbarhed og performance, og produktet er gennemtestet på det tyske marked, hvor der allerede nu er installeret mere end 16.000 Sonnen anlæg.”

SonnenBatterierne baserer sig på den helt rigtige batteriteknologi der skaber tryghed for kunden og vidner om kvalitet,  og med en garanteret levetid på minimum 10 år samt en garanteret høj ydelse slår SonnenBatteriet konkurrenterne som Tesla, LG, SMA og Solax med flere længder.

Markedet for lagring af energi er i stor vækst, og med SonnenBatteri løsningen i kombination med et solcelleanlæg er vi endelig nået det til hvor vi kan tilbyde vores kunder at blive stort set uafhængige et energiselskaberne og selvforsynende med grøn strøm.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan vi gør dig til din egen energiproducent med et SonnenBatteri.

Læs mere om SonnenBatterier via følgende link: https://www.viasol.dk/2021/01/01/sonnen-verdens-forende-batteribank

Vil du høre mere?

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores solcelleanlæg med Sonnen Batteri. Ønsker du rådgivning eller for et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag og en af vores konsulenter vender hurtigt tilbage.

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 København NV

Prøv vores prisberegner nu 

Svar på 3 hurtige spørgsmål, og få et hurtigt overblik over dine mulige besparelser med solceller - det tager kun 2 minutter!