Viasol leverer solcelleanlæg til Danmarks Internationale Kollegie

Danmarks Internationale Kollegie får stort solcellenalæg fra Viasol

Viasol har leveret endnu et stort solcelleanlæg. Denne gang er det Danmarks Internationale Kollegie i Albertslund der har fået solceller på taget. Som en del af entreprisen er tagfladerne blevet renoveret og solcellerne er efterfølgende blevet monteret. Kollegiet opnår en betydelig besparelse på elregningen, da anlægget er dimensioneret således at kollegiet forventer at kunne aftage stort set hele produktionen fra solcelleanlægget.

Læs mere om solcelleanlægget her:

© 2016 Viasol A/S - Hejrevej 39, 2400 Kbh. | Tlf.: +45 7020 7474 | Mail: info@viasol.dk
Læs mere om solceller her | Handelsbetingelser b2c | Handelsbetingelser b2b

Prøv vores online beregner

Prøv nu!