5 fordele ved luft-luft varmepumper

I denne blog giver vi dig en kort opsummering af, hvad de bærende fordele er ved at få en luft-luft varmepumpe.

– Vil du lære mere om produkterne vi tilbyder, kan du læse mere her

(I resten af sep. 2020 tilbyder vi gratis montering og levering af varmepumper, ved køb af et hybrid solcelleanlæg).

1. Spar 60% på varmeregningen
Med en luft-luft varmepumpe kan du spare op mod 60% af varmeregningen, med en bæredygtig og grøn energiform. Dette til en pris som koster mindre end halvdelen af andre varmepumper og varmekilder. 

2. Billigt at montere
Luft-luft varmepumper er den billigste varmekilde at købe, hvilket også gør den til den mindst risikofyldte. Derudover, så er det samtidig den nemmeste og billigste varmekilde at få monteret – altså sparer du mange penge på omkostningerne til montører, som er en ikke-værdiskabende udgift. Dette modsat mange andre varmepumper og varmekilder, hvor selve montagen koster det samme, som du kan få hele luft-luft pumpen leveret og installeret til.

3. Bedre indeklima
I topmodellerne inden for luft-luft varmepumper, er der inkorporeret en teknologi, som renser luften via pumpen. Det betyder at luften i din husstand altid er filtreret, hvilket skaber et godt indeklima og skaber velvære for personer med allergier. 

4. Egen herre over husets forbrug
Med en luft-luft pumpe bliver du desto mere selvforsynende og fjerner en stor del af varmeregningen. Omvendt får du en smule større elregning.

Men modsat andre varmekilder, såsom fjern-, gas- eller pilleopvarmning, så har du selv mulighed for at gøre noget ved det øgede forbrug. Det kan man f.eks. ved at få et solcelleanlæg. Med et solcelleanlæg der producere strøm og en luft-luft pumpe, som skaber varme/kulde, bliver du i højere grad egen producent af husets forbrug, frem for at være totalt afhængig af selskabernes ydelser og priser på samme.

– læs mere om solcelleanlæg her

5. Højere energimærkning
Et andet bærende argument, foruden de direkte besparelser, er at en luft-luft pumpe påvirker husets energimærke positivt eller om ikke andet mindske de faste udgifter i huset. Dette som i mange tilfælde betyder kortere salgstid på boligmarkedet og højere salgspris – ergo betyder det, at den pris du betaler for pumpen, i mange tilfælde, som minimum giver en tilsvarende værdi til din bolig. Altså overfører du i princippet pengene over i boligen, samtidig med du nyder godt af de andre fordele som følger.   

Det er ikke kun bedre indeklima, mere komfort og en billigere varmeregning som er resultaterne af energimæssige forbedringer i boligen, det kan faktisk også være med til at forkorte salgstiden på boligmarkedet. Vi ser nemlig, at flere folk på boligmarkedet vægter boligens energimærke højt, når de skal købe drømmeboligThomas Hovgaard, kommunikationschef hos Nybolig.*

*https://www.nybolig.dk/presse/danske-boligejere-satser-paa-baeredygtige-opvarmningskilder-i-deres-boliger

Vil du høre mere?

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores solcelleanlæg med Sonnen Batteri. Ønsker du rådgivning eller for et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag og en af vores konsulenter vender hurtigt tilbage.

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 København NV

Prøv vores online beregner