5 fordele ved luft-luft varmepumper

I denne blog giver vi dig en kort opsummering af, hvad de bærende fordele er ved at få en luft-luft varmepumpe.

РVil du lære mere om produkterne vi tilbyder, kan du læse mere her

(I resten af sep. 2020 tilbyder vi gratis montering og levering af varmepumper, ved k√łb af et hybrid solcelleanl√¶g).

1. Spar 60% på varmeregningen
Med en luft-luft varmepumpe kan du spare op mod 60% af varmeregningen, med en b√¶redygtig og gr√łn energiform. Dette til en pris som koster mindre end halvdelen af andre varmepumper og varmekilder.¬†

2. Billigt at montere
Luft-luft varmepumper er den billigste varmekilde at k√łbe, hvilket ogs√• g√łr den til den mindst risikofyldte. Derudover, s√• er det samtidig den nemmeste og billigste varmekilde at f√• monteret – alts√• sparer du mange penge p√• omkostningerne til mont√łrer, som er en ikke-v√¶rdiskabende udgift. Dette modsat mange andre varmepumper og varmekilder, hvor selve montagen koster det samme, som du kan f√• hele luft-luft pumpen leveret og installeret til.

3. Bedre indeklima
I topmodellerne inden for luft-luft varmepumper, er der inkorporeret en teknologi, som renser luften via pumpen. Det betyder at luften i din husstand altid er filtreret, hvilket skaber et godt indeklima og skaber velv√¶re for personer med allergier. 

4. Egen herre over husets forbrug
Med en luft-luft pumpe bliver du desto mere selvforsynende og fjerner en stor del af varmeregningen. Omvendt f√•r du en smule st√łrre elregning.

Men modsat andre varmekilder, s√•som fjern-, gas- eller pilleopvarmning, s√• har du selv mulighed for at g√łre noget ved det √łgede forbrug. Det kan man f.eks. ved at f√• et solcelleanl√¶g. Med et solcelleanl√¶g der producere str√łm og en luft-luft pumpe, som skaber varme/kulde, bliver du i h√łjere grad egen producent af husets forbrug, frem for at v√¶re totalt afh√¶ngig af selskabernes ydelser og priser p√• samme.

Рlæs mere om solcelleanlæg her. 

5. H√łjere energim√¶rkning
Et andet b√¶rende argument, foruden de direkte besparelser, er at en luft-luft pumpe p√•virker husets energim√¶rke positivt eller om ikke andet mindske de faste udgifter i huset. Dette som i mange tilf√¶lde betyder kortere salgstid p√• boligmarkedet og h√łjere salgspris – ergo betyder det, at den pris du betaler for pumpen, i mange tilf√¶lde, som minimum giver en tilsvarende v√¶rdi til din bolig. Alts√• overf√łrer du i princippet pengene over i boligen, samtidig med du nyder godt af de andre fordele som f√łlger.   

Det er ikke kun bedre indeklima, mere komfort og en billigere varmeregning som er resultaterne af energim√¶ssige forbedringer i boligen, det kan faktisk ogs√• v√¶re med til at forkorte salgstiden p√• boligmarkedet. Vi ser nemlig, at flere folk p√• boligmarkedet v√¶gter boligens energim√¶rke h√łjt, n√•r de skal k√łbe dr√łmmeboligThomas Hovgaard, kommunikationschef hos Nybolig.*

*https://www.nybolig.dk/presse/danske-boligejere-satser-paa-baeredygtige-opvarmningskilder-i-deres-boliger

Vil du h√łre mere?

Vi oplever stor eftersp√łrgsel efter vores solcelleanl√¶g med Sonnen Batteri. √ėnsker du r√•dgivning eller for et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag og en af vores konsulenter vender hurtigt tilbage.

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 K√łbenhavn NV

Pr√łv vores online beregner