Kampagne: Viasol betaler alle afdrag denne vinter

Lige nu er det bedste tidspunkt at købe et solcelleanlæg. Men Hvorfor?

Besparelserne fra et solcelleanlæg er typisk mindre om vinteren, end om foråret og sommeren. Derfor anses det for at være en ulempe at købe et solcelleanlæg om vinteren, frem for at vente til foråret. Men den problemstilling fjerner Viasol nu, med vores efterårskampagne, ved at betale for alle dine afdrag på et finansieret køb, denne vinter og helt frem til foråret, hvor anlæggets besparelser i sig selv betaler de videre afdrag – se illustration herunder:

– Beregn et uforpligtende tilbud, ud fra din situation, for bedre forståelse: Prøv vores prisberegner.

Slå til nu og spar mere!

– Beregn et gratis og uforpligtende Tilbud

Tilbuddet gælder kun nye køb t.o.m. februar 2021 og kan give en rabat for de afdrag du har fra november og december 2020, samt januar og februar 2021. Køber du nu, får du alle afdrag betalt, men venter du f.eks. til december, så får du kun januar og februar betalt – så desto før du handler, desto større besparelser. 

– Brug dine indfrosne feriepenge og få et endnu bedre tilbud! –

Kontakt os nu eller efter du har modtaget dit online tilbud
Vi går din bolig, dit forbrug og din situation igennem sammen med dig og inkluderer din kampagnerabat. Rabatten vil være tilsvarende det månedlige afdrag du bliver præsenteret i tilbuddet, ganget med 4 (måneder).

– Beregn et gratis og uforpligtende Tilbud

Altså er der ikke tale om at lånet er afdragsfrit i 4 måneder og at vi blot udskyder betalingen. Nej, bedre endnu. Viasol betaler decideret de afdrag du måtte blive opkrævet i de vintermåneder vi er på vej ind i (nov, dec, jan og februar) – som illustreret over. 

Den samlede værdi kan således ikke overstige 4 mdr. afdrag. Finansieringen skal optages, med 180 måneders løbetid – samme løbetid som bliver præsenteret gennem vores onlineberegner. 

Brug dit håndværkerfradrag nu og få et nyt i 2021
Husk også at denne kampagne giver dig en rigtig god anledning til at få brugt dit håndværkerfradraget fra 2020 nu, så du kan få et nyt håndværkerfradrag og bruge det i 2021 på anden renovering. 

Vil du høre mere?

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores solcelleanlæg med Sonnen Batteri. Ønsker du rådgivning eller for et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag og en af vores konsulenter vender hurtigt tilbage.

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 København NV

Prøv vores online beregner