Kampagne: Viasol betaler alle afdrag denne vinter

Lige nu er det bedste tidspunkt at k√łbe et solcelleanl√¶g. Men Hvorfor?

Besparelserne fra et solcelleanl√¶g er typisk mindre om vinteren, end om for√•ret og sommeren. Derfor anses det for at v√¶re en ulempe at k√łbe et solcelleanl√¶g om vinteren, frem for at vente til for√•ret. Men den problemstilling fjerner Viasol nu, med vores efter√•rskampagne, ved at betale for alle dine afdrag p√• et finansieret k√łb, denne vinter og helt frem til for√•ret, hvor anl√¶ggets besparelser i sig selv betaler de videre afdrag – se illustration herunder:

– Beregn et uforpligtende tilbud, ud fra din situation, for bedre forst√•else: Pr√łv vores prisberegner.

Slå til nu og spar mere!

– Beregn et gratis og uforpligtende Tilbud

Tilbuddet g√¶lder kun nye k√łb t.o.m. februar 2021 og kan give en rabat for de afdrag du har fra november og december 2020, samt januar og februar 2021. K√łber du nu, f√•r du alle afdrag betalt, men venter du f.eks. til december, s√• f√•r du kun januar og februar betalt – s√• desto f√łr du handler, desto st√łrre besparelser. 

– Brug dine indfrosne feriepenge og f√• et endnu bedre tilbud! –

Kontakt os nu eller efter du har modtaget dit online tilbud
Vi går din bolig, dit forbrug og din situation igennem sammen med dig og inkluderer din kampagnerabat. Rabatten vil være tilsvarende det månedlige afdrag du bliver præsenteret i tilbuddet, ganget med 4 (måneder).

– Beregn et gratis og uforpligtende Tilbud

Alts√• er der ikke tale om at l√•net er afdragsfrit i 4 m√•neder og at vi blot udskyder betalingen. Nej, bedre endnu. Viasol betaler decideret de afdrag du m√•tte blive opkr√¶vet i de vinterm√•neder vi er p√• vej ind i (nov, dec, jan og februar) – som illustreret over. 

Den samlede v√¶rdi kan s√•ledes ikke overstige 4 mdr. afdrag. Finansieringen skal optages, med 180 m√•neders l√łbetid – samme l√łbetid som bliver pr√¶senteret gennem vores onlineberegner. 

Brug dit håndværkerfradrag nu og få et nyt i 2021
Husk ogs√• at denne kampagne giver dig en rigtig god anledning til at f√• brugt dit h√•ndv√¶rkerfradraget fra 2020 nu, s√• du kan f√• et nyt h√•ndv√¶rkerfradrag og bruge det i 2021 p√• anden renovering. 

Vil du h√łre mere?

Vi oplever stor eftersp√łrgsel efter vores solcelleanl√¶g med Sonnen Batteri. √ėnsker du r√•dgivning eller for et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag og en af vores konsulenter vender hurtigt tilbage.

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 K√łbenhavn NV

Pr√łv vores online beregner