Kampagne: Viasol fordobler dit håndværkerfradrag

Udnyt dit håndværkerfradrag, inden det er for sent
Frem til afslutningen af året, 2020, kører Viasol A/S en kampagne hvor vi giver en direkte rabat tilsvarende det håndværkerfradrag du er berettiget til at få udbetalt – altså fordobler vi dit udbetalte håndværkerfradrag fra 2020!

VI HAR MEGET FÅ MONTAGEDATOER TILBAGE I 2020 – DERFOR ER KAMPAGNEN FØRST TIL MØLLE!

Grunden til vi kører kampagnen og gør folk opmærksom på, og motivere til, at få brugt håndværkerfradraget i indeværende år, skyldes at man på den måde får brugt den rabat/fradrag man er berettiget i 2020. Dette for så at kunne bruge sit nye håndværkerfradrag på anden større renovering i 2021. På den måde fordobler du fradraget, frem for at lave flere renoveringer i samme år og dermed kun udnytte dit fradrag én gang.

Men hvad er du berettiget til og hvad har du mulighed for at spare og dermed få i rabat?

Hver person kan få håndværkerfradrag på arbejde op til 12.500 kr. og modtage ca. 26% af dette tilbage i skat.
– Er man 2 personer (f.eks. ægtefæller), betyder det at man kan få lavet håndværk for 25.000 kr. og få 6-8.000 kr. tilbage.
– Er man 3 personer (Forældre og et +18 barn), betyder det at man kan få lavet håndværk for 40.000 kr. og få 10-12.000 kr. tilbage.

Prisen på håndværkerarbejdet er forskelligt, ud fra størrelsen på solcelleanlægget. Ønsker du at se et tilbud inden du læser videre, ud fra jeres unikke situation, så prøv vores prisberegner her.

Hvad med de nye forventede tiltag fra regeringen i 2021?
Det forventes at regeringen sætter håndværkerfradraget op, fra de før nævnte 12.500 kr. pr. person, til 25.000 kr. person – stadig med samme procentsats på 26%, som man får igen i SKAT. Dermed kommer det ikke til at have positiv indflydelse på købet af et solcelleanlæg, hvis man er to personer i husstanden eller over, da håndværkerarbejdet som nævnt ligger mellem 20-25.000 kr. Så om I får lavet håndværkerarbejde for under 25.000 kr. i 2020 eller i 2021, gør ingen forskel. Fordelen ved de nye tiltag, i 2021, er udelukkende, at man med fordel kan få lavet større renoveringsarbejder, med arbejdsløn op til 50.000 kr., og få ca. 26% tilbage i SKAT.

Hvad betyder det ift. at købe et solcelleanlæg?
Ved et køb med en Viasol Total løsning, hvor vi står for hele entreprisen, både montage af solcellerne på taget og installationen af inverter og batteribank, så vil håndværkerarbejdet løbe op i mellem 20-25.000 kr. Håndværkerarbejdet er fradragsberettiget, idet købet indgår som en energirenovering. Dermed kan to personer få mellem 6-8.000 kr. tilbage i SKAT, ved købet af et hybrid solcelleanlæg, hvilket gør at det samlede håndværkerarbejde kun bliver ca.15.000 kr. Det har således en stor indflydelse på den samlede pris.

  • Kampagnerabatten du modtager
    Eksempel: Hvis I i husstanden er berettiget til et udbetalt håndværkerfradrag på 8.000 kr., så matcher Viasol dette beløb og giver 8.000 kr. i direkte rabat. Ergo sparer I 16.000 kr., ved at købe nu, med vores kampagne, og har stadig mulighed for at bruge jeres nye håndværkerfradrag i 2021 på anden renovering og spare yderligere på andre større renoveringer.

Prøv vores prisberegner eller kontakt os og få et tilbud med kampagnerabatten netop nu
Når du modtager et tilbud fra os, enten gennem vores prisberegner eller fra en af vores rådgivere, så vil du kunne se håndværkerfradraget du er berettiget nederst i den betingede købsaftale. Eksempelvis kan du herunder se et 6.5 kW. solcelleanlæg med den førende batteri producent, Sonnen (vores mest solgte anlæg):

– Få et unikt tilbud gennem vores prisberegner her eller kontakt os på 70207474 / kontakt@viasol.dk

Hvad betyder håndværkerfradraget i praksis, hvis man køber anlægget med finansiering?
Som set i eksemplet overfor, så koster anlægget sammenlagt 119.008 kr., og får man det finansieret, gennem vores partner bank, får man med en lav rente på 2,95%, et afdrag på netto 793 kr. pr. mdr.

– læs også vores blog: Alt om finansiering af et solcelleanlæg

Og hvad så?

Først og fremmest, så betyder det i praksis, at du alene med det fradrag I er berettiget, næsten kan betale hele det første års afdrag og på den måde komme gratis igang. Dette samtidig med, at du sparer +10.000 kr. på elregningen i samme år. Altså er du i plus fra start og vil være det indtil finansieringen af anlægget er udbetalt.

Men med kampagnerabatten, hvor vi fordobler håndværkerfradraget, så betyder det i princippet, at de første 2 år er besparet fra start. Helt lavpraktisk vil det dog fungerer sådan, at rabatten vi giver, gør den samlede pris lavere og dermed afdragene lavere.

– Udregning dit eget personlige tilbud, med vores online prisberegner

Når anlægget er tilbagebetalt, vil du fremafrettet kunne nyde godt af de +10.000 kr. besparelse. Men foruden det, så er anlægget også en direkte tillægsværdi til boligen. Samtidig gør det potentielt også boligens energimærkning bedre – dette som også er positivt ved salg.

Kampagne betingelser
Som beskrevet i teksten betaler Viasol en direkte rabat, tilsvarende det udbetalte håndværkerfradrag som du/I er berettiget til. Udregningen af håndværkerfradraget er på forhånd udregnet i tilbuddet og tager udgangspunkt i at det er et hybrid solcelleanlæg (med batteribank) og at der er 2 personer i husstanden som stadig har deres håndværkerfradrag tilgængeligt. Med det in mente, gælder tilbuddet stadig (svarende til 2 personers håndværkerfradrag), selvom man er alene om købet eller at man allerede har brugt sit håndværkerfradrag. Dette for at gøre det fair og lige for alle.

Er man 3 eller flere i husstanden, som er berettiget håndværkerfradrag, så vil vores onlineberegner ikke medregne dette aspekt. Men er det scenariet og er håndværksarbejdet i tilbuddet stort nok til at udnytte alles håndværkerfradrag til det fulde, så vil vi være nødt til at revideret tilbuddet/kampagnen – her hvor vi så vidt muligt stadig vil honorere kampagnen og fordoble rabatten, men vil er nødt til at have det forbehold, at vi ikke kan garanterer dette. Dog vil man som absolut minimum, få tilsvarende rabat, som alle andre – altså to personers afdrag.

Tilbuddet gælder t.o.m. nytårsaften 2020 eller når kampagnen lukkes grundet fyldt montagekalender (dette som vi regner sker senest i november).

Vi garanterer rabatten du modtager fra os, men vi vil igen understrege, at kampagnen er tidsbegrænset ud fra hvornår vi er bookede op. Og hvis kalenderen når at blive booket op, så kan vi IKKE garantere, at vi når at sætte dit solcelleanlæg op i 2020 således at du opfylder betingelserne for at udnytte dit 2020 håndværkfradrag.

Yderligere tager vi også det forbehold, at hvis du allerede har modtaget et tilbud fra os, fra en af vores konsulenter, med rabat, så vil denne kampagnerabat ikke kunne tillægges det tilbud du allerede har modtaget.


Vil du høre mere?

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores solcelleanlæg med Sonnen Batteri. Ønsker du rådgivning eller for et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag og en af vores konsulenter vender hurtigt tilbage.

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 København NV

Prøv vores online beregner