Growatt – Verdens mest omkostningseffektive

// I denne blog kan du læse om fordelen ved at tilkoble en batteribank og hvorfor du bør vælge Growatt //

 

Growatt – Verdens mest omkostningseffetive invertere og batteribanke
Med Growatt får du et hybrid system, som går for at være markeds “bedste til prisen”. For Growatt leverer høj kvalitet, til en lav pris – dette som både gælder deres standard invertere, såvel som hybrid med batteribank.

– Ønsker du at se et tilbud på et solcelleanlæg med batteribank, så kan du altid prøve vores prisberegner.

Hvordan fungerer en batteribank med et solcelleanlæg?
Hvis man har et solcelleanlæg, uden batteribank, så bruger man typisk kun 20-30% af den genererede elektricitet fra solcellerne. Det skyldes at størstedelen af produktionen sker midt på dagen, hvor solen står højest, men husets forbrug er lavest (da man typisk er på arbejde i perioden). Det er af samme årsag at batteribanken har sin berettigelse og har gjort solcelleanlæg til private, til en lukrativ investering. Med en batteribank har man nemlig mulighed for at fordoble sin selvforsyninggrad, sådan så den ligger helt oppe på 60-70%. Det sker ved, at alt strømmen som genereres hen over dagen, nu i stedet bliver opmagasineret, sådan så det kan bruges om aftenen/natten og så vidt muligt holde boligen selvforsyndende til næste dag. Når solen så står op igen, og batteribanken er afladet, så begynder processen forfra.

Hvem er Growatt?
Growatt blev grundlagt i maj 2010, med fokus på solcelleanlæg og energiopbevaringsprodukter samt smart energiovervågnings- og styringssystemer. Growatt er nu en af branchens største og har dags dato over 100 lande over hele verden med over 1,3 millioner invertere. Dette er har kunne lade sig gøre, da de i nu 10 år, har haft fulgt fokus på en global strategi, med lokale forhandlere (såsom Viasol), hvilket har haft succes med overalt i verden.

Growatt hybridanlæg

Komplet hybridanlæg med batteripakke fra markedets ‘bedste til prisen’– Growatt. Det betyder at du kan få en hybrid inverter, med batteribank, til færre penge, uden at gå på kompromis på kvaliteten.

Inverter & batteribank
Med Growatt får du et hybridanlæg, som kan håndtere de fleste private solcelleanlæg. Batteribanken kommer i 6.5 kWh, hvilket gør det til en af de billigste batteribanke, målt på kW. Og så kan det endda, inden for et år, opgraderes med et modul mere, til i alt 13 kWh. – dette som kan blive aktuelt, hvis man finder ud af at man har brug for yderligere kapacitet.

Produktinformation

Inverter

Input-output:                   
3680 W.

Garanti:                              
10 år.

MPP-Tracker:                   
2

Dimension kabinet:       
54/51/17  H/W/D

Vægt:                               
26 kg

Indkapslingsklasse:         
IP55

Temp. omgivelse:           
-25+60 ºC

Batteribank

Kapacitet:                         
6.5 – 13 kWh.

Input-output:                 
3000 W.

Garanti:                             
10 år.

Batteri cyklus:                 
>6.000

Dimension kabinet:       
44/74/13  H/W/D

Vægt:                             
60 kg*

Teknologi:                       
LiFePO4

Indkapslingsklasse:       
IP55

Temp. omgivelse:           
0-45 ºC

 

Minimum 60% garanteret batterikapacitet ved udløb af ydelsesgarantien. Anlægget leveres med integreret overvågning der kan styres direkte via app eller computer.

*Målene og vægten tager udgangspunkt i en 6.5 kWh. batteribank og vil ændre sig ved evt. udvidelse af batteribanken.

– Ønsker du at se et tilbud på et solcelleanlæg med batteribank, så kan du altid prøve vores prisberegner.

Hvilken garanti har Growatt?
Med et Growatt hybrid system følger hhv. 10 års produktgaranti og 6.000 cyklussers ydelsesgaranti. Ydelsesgarantien siger, at batteriet ikke vil være mindre end 60% af dets installerede kapacitet efter de 6.000 cyklusser.

Med hvad er én cyklus og hvor lang tid kan man forvente at det lever?
Én cyklus er én fuld op- og nedladning, hvilket man kan forvente at bruge én gang dagligt, i det man lader det op hen af dagen og aflader det aften/nat. Og med det in mente, så kan man sige, at én dag er én cyklus, og hvis det er scenariet, så har man 6000 dages ydelsesgaranti, hvilket svarer til +16 år. Ergo er det ikke ensbetydende med at batteriet et dødt efter de 6000 cyklusser, det garanteres bare at man som minimum har 60% ydelse ift. dag 1. I realiteten så når man dog ikke altid, hver dag, at få opladt eller afladt til fulde, og hvis man f.eks. kun op eller nedlader 50%, så tæller det kun for en halv cyklus. Dermed forlænges de 6000 dage i princippet.

Følg med fra computeren eller app
Med Growatt kan du altid monitorere dit forbrug og arbejde dig hen mod at blive mest mulig selvforsynet. Og tilsvarende andre apps og styresystemer, så skaber dette også muligheden for, at producenten løbende kan opdatere anlæggets funktioner. Det er vigtigt, i det at anlægget forbliver funktionsdygtigt langt ud i fremtiden. Altså er du helgarderet for, at anlægget altid er up-to-date og tidssvarende.

Hvilke priser har Growatt vundet?
Growatt er på mange parametre, meget langt fremme. Og selvom produktet er billigere end de fleste konkurrenter, så er det ikke nødvendigvis fordi de går på kompromis med innovation og teknologi. Dette som de mange priser også skaber belæg for:

Udsnit af priser herunder:
“The Fastest Growing Company of 2012”
“Top 10 Enterprises of Innovation of 2013 in China”
“Most Competitive PV Inverter Company in China”
“Top 10 String Inverter Manufactures of 2014 in China”
“Top 10 Most Popular PV Inverter Company of 2015 in China”
“The No.1 ResidentialInverter Provider of 2016 in China”
“Top 1 residential inverter, Top 3 string inverter from PVBL 2017”
“Top Brand PV inverters Netherland 2018 from EUPD Research” m.f.

Vil du høre mere?

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores solcelleanlæg med Sonnen Batteri. Ønsker du rådgivning eller for et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag og en af vores konsulenter vender hurtigt tilbage.

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 København NV

Prøv vores online beregner