Growatt – Verdens mest omkostningseffektive

// I denne blog kan du l√¶se om fordelen ved at tilkoble en batteribank og hvorfor du b√łr v√¶lge Growatt //

 

Growatt – Verdens mest omkostningseffetive invertere og batteribanke
Med Growatt f√•r du et hybrid system, som g√•r for at v√¶re markeds “bedste til prisen”. For Growatt leverer h√łj kvalitet, til en lav pris – dette som b√•de g√¶lder deres standard invertere, s√•vel som hybrid med batteribank.

– √ėnsker du at se et tilbud p√• et solcelleanl√¶g med batteribank, s√• kan du altid pr√łve vores prisberegner.

Hvordan fungerer en batteribank med et solcelleanlæg?
Hvis man har et solcelleanl√¶g, uden batteribank, s√• bruger man typisk kun 20-30% af den genererede elektricitet fra solcellerne. Det skyldes at st√łrstedelen af produktionen sker midt p√• dagen, hvor solen st√•r h√łjest, men husets forbrug er lavest (da man typisk er p√• arbejde i perioden). Det er af samme √•rsag at batteribanken har sin berettigelse og har gjort solcelleanl√¶g til private, til en lukrativ investering. Med en batteribank har man nemlig mulighed for at fordoble sin selvforsyninggrad, s√•dan s√• den ligger helt oppe p√• 60-70%. Det sker ved, at alt str√łmmen som genereres hen over dagen, nu i stedet bliver opmagasineret, s√•dan s√• det kan bruges om aftenen/natten og s√• vidt muligt holde boligen selvforsyndende til n√¶ste dag. N√•r solen s√• st√•r op igen, og batteribanken er afladet, s√• begynder processen forfra.

Hvem er Growatt?
Growatt blev grundlagt i maj 2010, med fokus p√• solcelleanl√¶g og energiopbevaringsprodukter samt smart energioverv√•gnings- og styringssystemer. Growatt er nu en af branchens st√łrste og har dags dato over 100 lande over hele verden med over 1,3 millioner invertere. Dette er har kunne lade sig g√łre, da de i nu 10 √•r, har haft fulgt fokus p√• en global strategi, med lokale forhandlere (s√•som Viasol), hvilket har haft succes med overalt i verden.

Growatt hybridanlæg

Komplet hybridanl√¶g med batteripakke fra markedets ‘bedste til prisen’‚Äď Growatt. Det betyder at du kan f√• en hybrid inverter, med batteribank, til f√¶rre penge, uden at g√• p√• kompromis p√• kvaliteten.

Inverter & batteribank
Med Growatt f√•r du et hybridanl√¶g, som kan h√•ndtere de fleste private solcelleanl√¶g. Batteribanken kommer i 6.5 kWh, hvilket g√łr det til en af de billigste batteribanke, m√•lt p√• kW. Og s√• kan det endda, inden for et √•r, opgraderes med et modul mere, til i alt 13 kWh. – dette som kan blive aktuelt, hvis man finder ud af at man har brug for yderligere kapacitet.

Produktinformation

Inverter

Input-output:                   
3680 W.

Garanti:                              
10 år.

MPP-Tracker:                   
2

Dimension kabinet:       
54/51/17  H/W/D

Vægt:                               
26 kg

Indkapslingsklasse:         
IP55

Temp. omgivelse:           
-25+60 ¬ļC

Batteribank

Kapacitet:                         
6.5 – 13 kWh.

Input-output:                 
3000 W.

Garanti:                             
10 år.

Batteri cyklus:                 
>6.000

Dimension kabinet:       
44/74/13  H/W/D

Vægt:                             
60 kg*

Teknologi:                       
LiFePO4

Indkapslingsklasse:       
IP55

Temp. omgivelse:           
0-45 ¬ļC

 

Minimum 60% garanteret batterikapacitet ved udl√łb af ydelsesgarantien. Anl√¶gget leveres med integreret overv√•gning der kan styres direkte via app eller computer.

*Målene og vægten tager udgangspunkt i en 6.5 kWh. batteribank og vil ændre sig ved evt. udvidelse af batteribanken.

– √ėnsker du at se et tilbud p√• et solcelleanl√¶g med batteribank, s√• kan du altid pr√łve vores prisberegner.

Hvilken garanti har Growatt?
Med et Growatt hybrid system f√łlger hhv. 10 √•rs produktgaranti og 6.000 cyklussers ydelsesgaranti. Ydelsesgarantien siger, at batteriet ikke vil v√¶re mindre end 60% af dets installerede kapacitet efter de 6.000 cyklusser.

Med hvad er én cyklus og hvor lang tid kan man forvente at det lever?
√Čn cyklus er √©n fuld op- og nedladning, hvilket man kan forvente at bruge √©n gang dagligt, i det man lader det op hen af dagen og aflader det aften/nat. Og med det in mente, s√• kan man sige, at √©n dag er √©n cyklus, og hvis det er scenariet, s√• har man 6000 dages ydelsesgaranti, hvilket svarer til +16 √•r. Ergo er det ikke ensbetydende med at batteriet et d√łdt efter de 6000 cyklusser, det garanteres bare at man som minimum har 60% ydelse ift. dag 1. I realiteten s√• n√•r man dog ikke altid, hver dag, at f√• opladt eller afladt til fulde, og hvis man f.eks. kun op eller nedlader 50%, s√• t√¶ller det kun for en halv cyklus. Dermed forl√¶nges de 6000 dage i princippet.

F√łlg med fra computeren eller app
Med Growatt kan du altid monitorere dit forbrug og arbejde dig hen mod at blive mest mulig selvforsynet. Og tilsvarende andre apps og styresystemer, s√• skaber dette ogs√• muligheden for, at producenten l√łbende kan opdatere anl√¶ggets funktioner. Det er vigtigt, i det at anl√¶gget forbliver funktionsdygtigt langt ud i fremtiden. Alts√• er du helgarderet for, at anl√¶gget altid er up-to-date og tidssvarende.

Hvilke priser har Growatt vundet?
Growatt er p√• mange parametre, meget langt fremme. Og selvom produktet er billigere end de fleste konkurrenter, s√• er det ikke n√łdvendigvis fordi de g√•r p√• kompromis med innovation og teknologi. Dette som de mange priser ogs√• skaber bel√¶g for:

Udsnit af priser herunder:
‚ÄúThe Fastest Growing Company of 2012‚ÄĚ
‚ÄúTop 10 Enterprises of Innovation of 2013 in China‚ÄĚ
‚ÄúMost Competitive PV Inverter Company in China‚ÄĚ
‚ÄúTop 10 String Inverter Manufactures of 2014 in China‚ÄĚ
‚ÄúTop 10 Most Popular PV Inverter Company of 2015 in China”
‚ÄúThe No.1 ResidentialInverter Provider of 2016 in China‚ÄĚ
‚ÄúTop 1 residential inverter, Top 3 string inverter from PVBL 2017‚ÄĚ
‚ÄúTop Brand PV inverters Netherland 2018 from EUPD Research‚ÄĚ m.f.

Vil du h√łre mere?

Vi oplever stor eftersp√łrgsel efter vores solcelleanl√¶g med Sonnen Batteri. √ėnsker du r√•dgivning eller for et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag og en af vores konsulenter vender hurtigt tilbage.

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 K√łbenhavn NV

Pr√łv vores online beregner