Solcelleanlæg – Hvordan foregår opsætningen?

Bliv klogere på funktion, produktion og opsætning af hybrid solcelleanlæg og ladestander:

Rasmus har lavet fantastisk flotte videoer af opførslen af hans nyindkøbte hybride solcelleanlæg. Vi har fået lov til at dele hans videoer, hvor han fortæller og viser sit anlæg frem, med 18 stk. af vores 360 Wp. LONGi paneler, 5 kWh Sonnen hybrid batteribank og ladestander til elbil, fra Charge Amp.

“Det har været en helt fantastisk proces med stor hjælp fra Viasol ift. godkendelse hos Sorø kommune samt super god vejledning til solcelleanlæg. Desuden var montørerne super professionelle og meget patentlige for at anlægget og kabler skulle laves pænt og ordenligt. Stor anbefaling til dem begge fra os.” – Rasmus

Rasmus har selv en hjemmeside www.lifelab.dk, en Facebook side, samt en Youtube kanal hvorfra han inkluderer alle i hans generelle oplevelser og erfaringer med optimering af hus og bolig m.m.

Se hvordan Sonnen anlægget fungerer i praksis

– Video med grafer af produktion, ladning og køb af billig strøm fra nettet

I Rasmus’ anden video viser han hvordan anlægget producerer og fungerer i midten af februar, hvor der er overskyet. Her hvor han med fordel også har sat anlægget til at handle billig strøm om natten, så han altid enten er selvforsynende med egenproduceret strøm eller billig handlet strøm fra elnettet. På den måde går han også udenom de dyre elpriser i spidsperioderne (kl.06-08 & kl.15-20), hvor de meget høje variable elpriser er fordelagtige at undgå.  

I Rasmus’ anden video viser han hvordan anlægget producerer og fungerer i midten af februar, hvor der er overskyet. Her hvor han med fordel også har sat anlægget til at handle billig strøm om natten, så han altid enten er selvforsynende med egenproduceret strøm eller billig handlet strøm fra elnettet. På den måde går han også udenom de dyre elpriser i spidsperioderne (kl.06-08 & kl.15-20), hvor de meget høje variable elpriser er fordelagtige at undgå.  

solcelleanlæg kan dække

Læs også Rasmus’ egen blog om oplevelsen

Solcelleanlæg sat op på rasmus tag

Som nævnt har Ramus sin egen egen hjemmeside og blog, hvorfor han også har lavet disse videoer og samtidig skrevet om oplevelsen og produkterne. 

– Se Rasmus’ blog på hans hjemmeside

Vil du høre mere?

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores solcelleanlæg med Sonnen Batteri. Ønsker du rådgivning eller for et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag og en af vores konsulenter vender hurtigt tilbage.

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 København NV

Prøv vores prisberegner nu 

Svar på 3 hurtige spørgsmål, og få et hurtigt overblik over dine mulige besparelser med solceller - det tager kun 2 minutter!