Huawei – Verdens største inverter producent

I denne blog kan du læse om fordelen ved at tilkoble en batteribank og hvorfor du bør vælge Huawei 

Huawei Verdens mest fleksible og fremtidssikrede inverter & batterisystem
Med Huawei får du et hybrid system, som går for at være markedets “mest fleksible”. Det skyldes blandt andet, at man kan starte med inverteren, uden batteribank, for så senere at udvide med batteribanken hvis behovet skulle opstå – f.eks. ved køb af varmepumpe eller elbil. Derudover kan man også starte med en mindre batteribank, som passer ens nuværende forbrug, for så at opgradere batteribanken, i takt med tiden – dette som kan gøres til hver en tid. Dermed er du ikke låst til den løsning du starter med, men i stedet fremtidssikret med høj kvalitet og funktionalitet, til meget lav pris.

 – Ønsker du at se et tilbud på et solcelleanlæg med batteribank, så kan du altid prøve vores prisberegner.

Hvordan fungerer en batteribank med et solcelleanlæg?
Hvis man har et solcelleanlæg, uden batteribank, så bruger man typisk kun 20-30% af den genererede elektricitet fra solcellerne. Det skyldes at størstedelen af produktionen sker midt på dagen, hvor solen står højest, men husets forbrug er lavest (da man typisk er på arbejde i perioden). Det er af samme årsag at batteribanken har sin berettigelse og har gjort solcelleanlæg til private, til en lukrativ investering. Med en batteribank har man nemlig mulighed for at fordoble sin selvforsyninggrad, sådan så den ligger helt oppe på 60-70%. Det sker ved, at alt strømmen som genereres hen over dagen, nu i stedet bliver opmagasineret, sådan så det kan bruges om aftenen/natten og så vidt muligt holde boligen selvforsyndende til næste dag. Når solen så står op igen, og batteribanken er afladet, så begynder processen forfra.

Hvem er Huawei?

Huawei, som nok er mest kendt for deres mobiltelefoner, er en kinesisk teknologivirksomhed der blev grundlagt i 1987. De endte året 2020 som den 49. største virksomhed i verden (Forbes Global 500), og har dermed etableret sig som en af de største i teknologi industrien. Men, det er ikke kun mobiltelefoner hvor de er verdensførende. I nyere tid har de for alvor sat skub i deres produktion og udvikling af batteribanke og invertere; derfor er de også den klart største producent i verden af invertere – et vidnesbyrd af kvaliteten på deres produkter.

– Ønsker du at se et tilbud på et solcelleanlæg med batteribank, så kan du altid prøve vores prisberegner. 

Huawei Hybrid Batteribank
Huaweis to primære produkter er SUN2000 inverteren og LUNA2000 batteribanken. Og det der gør de 2 produkter så unikke, er at der findes utallige opsætninger og kombinationer af produkterne. SUN2000 inverteren kan fås i versioner fra 2 kW, helt op til 10 kW. LUNA2000 batteribanken kan fås i versioner fra 5 kWh til 15 kWh, og der er dertil også mulighed få at installere 2 batteribanke hvis behovet opstår – hvor der dermed kan opnås en kapacitet på hele 30 kWh. Både batteri og inverter har også mulighed for opstilling både indedørs og udendørs. 

Det vil sige at du kan få en hybrid batteribank fra Huawei der passer perfekt til dit forbrug, som kan udvides løbende f.eks ved køb af elbil, mens du samtidig har utallige muligheder for placering.

– Ønsker du at se et tilbud på et solcelleanlæg med batteribank, så kan du altid prøve vores prisberegner.

Kvalitets inverter, med eller uden batteribank

 • SUN2000
 • 2 – 10 kW. input/output
 • 2 MPPT (Brug 2 tagflader)
 • 10 års garanti
 • Kan købes med el. uden batteribank

SUN2000 inverteren er en prisvindende inverter som fås til en meget billig pris. Med 8 forskellige størrelser mellem 2-10 kW. input/output, har Huawei gjordt det muligt finde størrelsen der passer perfekt til deres solcelleanlæg. Der er desuden enorm fleksibilitet i placering af inverteren, da den som den eneste på det danske marked kan placeres både inde og ude.

 

Fleksibel og fremtidssikret batteribank

 • LUNA2000
 • 2.5-5.0 kW. output
 • 5-30 kWh kapacitet
 • 10 års garanti
 • DOD 100%
 • Kan altid udvides efter behov (f.eks ved køb af elbil)

Ligesom deres inverter, så fås Huaweis batteribank også i mange forskellige størrelser, og er helt generelt set et enormt fleksibelt produkt. Udover dets fleksibilitet, så kan batteriet prale med at det kan aflades 100%, hvor andre førende batteribanke ligger på mellem 80-90%. Der er desuden mulighed for 5.0 kW. output, som er betydeligt højere end standarden som ligger omkring de 3.0 kW.

 

– Ønsker du at se et tilbud på et solcelleanlæg med batteribank, så kan du altid prøve vores prisberegner.

 

 

Så hvornår skal jeg vælge Huawei frem for andet?
Som nævnt gennem denne blog, er Huawei det mest fleksible og fremtidssikrede. Dette er især gældende hvis man har et lidt mindre forbrug nu og derfor ikke vil købe sig for dyrt ind. Dette da man kan starte med et anlæg, som kun passer til ens nuværende forbrug, for så at opgradere senere. F.eks. kan man starte med kun at købe inverteren og tilkoble batteribanken senerehen. Og alternativt kan man starte med at tilkoble en lille batteribank, for så at opgradere batteribanken med tiden, hvis ens forbrug skulle stige grunden køb af varmepumpe eller elbil.

Derudover, så er Huawei det rigtige valg, hvis du ikke ønsker eller har plads til at have systemet stående indendørs. Dette som er gældende for mange, men især sommerhusejere.

Du kan også læse vores blog: Sammenlign konkurrenterne


Som et vidnesbyrd på kvaliteten af Huawei’s produkter, så har produkterne også modtaget flere af branchens mest fornemme priser. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Ønsker du at se et tilbud på et solcelleanlæg med batteribank, så kan du altid prøve vores prisberegner.

Vil du høre mere?

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores solcelleanlæg med Sonnen Batteri. Ønsker du rådgivning eller for et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag og en af vores konsulenter vender hurtigt tilbage.

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 København NV

Prøv vores online beregner