Kampagne: Halv pris på sonnenCharger ved køb af hybrid solcelleanlæg

Med denne kampagne får du mulighed for, at være en af de første i Danmark til at få sonnenCharger – endda til halv pris.

prøv først vores prisberegner her og se konkrete prisrabatter længere nede i denne tekst.

Juli tilbud
Det har været længe ventet at vi fik lov til at præsentere sonnenCharger, og nu er det altså endelig blevet tid. Grundet vores lange samarbejde med Sonnen er Danmark blevet udvalgt til at være et af de første lande i verden, hvor sonnenCharger er på markedet.

Derfor har vi valgt at sælge vores første parti til halv pris ved køb af et hybrid solcelleanlæg, for at fejre den nye ankomst til vores katalog af førsteklasses produkter. Vi regner med at første parti holder Juli ud.

Køb nu og få den biligere

Når man snakker om sonnen, har man automatisk at gøre med førsteklasses produkter. Derfor er det også meget sjældent at sonnen produkter er tilgængelige til en billigere pris. Det vil altså sige at du nok kommer til at kigge langt frem, før at du kan få sonnenCharger til halv pris igen. Derfor er det nu man skal slå til, hvis man vil gøre et scoop.

Elbil der bliver opladt af en sonnencharger ladestanderSe hvad du lige nu kan få af rabatter herunder
Vi anbefaler at du starter med at prøve vores online prisberegner først, så du kan se hvilket anlæg du bliver anbefalet. Derefter kan du med fordel kontakte os, så vi kan rådgive dig til hvor stor en udvidelse du har brug forprøv prisberegner

SonnenCharger – verdens mest intelligente ladestander
Hvis du køber et hybrid solcelleanlæg med et sonnenBatterie, får du halv pris på den helt nye elbil ladestander, sonnenCharger.

– Læs vores blog om sonnenCharger her.

En sonnenCharger og et sonnenBatterie har kompatibilitet i nye højder. sonnenCharger bruger data fra dit sonnenBatterie til at optimere ladeprocessen for at sikre hurtigst muligt ladning, med højest muligt forbrug af din egen selvproducerede energi.

sonnenCharger
– normal pris: 14.000 kr.
– kampagne pris: 7.000 kr.

BMW elbil der bliver opladt af en sonnecharger ladestander med energi fra husets solceller

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere, så kontakt os på kontakt@viasol.dk eller 70207474.
– Alternativt kan du prøve vores online prisberegner.

Betingelser
Tilbuddet gælder kun ved nye køb i sammenhæng et solcelleanlæg og batteribank (sonnenBatterie). Dermed gælder tilbuddet ikke hvis man køber et solcelleanlæg uden batteribank (standard inverter), solcelleanlæg med batteribanke som ikke er Sonnen, eller for eksisterende solcelleejere.

Prisen på hybridanlægget vurderes ud fra det tilbud du har modtaget gennem vores online prisberegner prøv prisberegner eller ved kontakt med en af vores konsulenter. Derefter bliver prisen på sonnenCharger tilføjet, hvori rabatten ligger.

sonnenCharger
– normal pris: 14.000 kr.
– kampagne pris: 7.000 kr.

Vil du høre mere?

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores solcelleanlæg med Sonnen Batteri. Ønsker du rådgivning eller for et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag og en af vores konsulenter vender hurtigt tilbage.

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 København NV

Prøv vores online beregner