Vi fejrer 10 års jubilæum – hvor billigt kan du få et solcelleanlæg?

Vi har 10 års jubilæum, og det skal selvfølgelig fejres med et godt tilbud! Derfor tilbyder vi LIGE NU 500,- kroners rabat på hvert solcellepanel til dit hybrid solcelleanlæg, uanset antal!

Det er vores fødselsdag, og derfor tilbyder vi i hele September måned 500,- kroners rabat på hvert solcellepanel. Rabatten gælder tilbud på hybrid solcelleanlæg, som inkl. de 2 bedste produkter tilgængelige i Danmark, nemlig SunPower solcellepaneler og Sonnen hybrid batteribank. Du får altså dermed muligheden for at få det absolut bedste hybride solcelleanlæg, til den skarpeste pris.

– Få et kampagnetilbud fra vores Onlineberegner

Vores rejse de seneste 10 år

Igennem de seneste 10 år har vi her hos Viasol tilbudt hybrid solcelleanlæg løsninger til både erhverv og private. Målet har igennem hele rejsen været det samme; at tilbyde de bedste produkter, og yde den bedste service. Dette som vi gennem alle årene kontinuerligt har forbedret. Det er nu kulmineret i at vi kan tilbyde den bedste hybrid batteribank i verden, sonnenBatterie. Ikke kun det, men som vi annoncerede tidligere i år, så kan vi også som de eneste i Danmark tilbyde 375 Wp solceller fra verdens førende solcelleproducent, SunPower. Dermed har vores dedikation til at tilbyde kvalitets produkter, ledt til at vi nu ligger i fronten af det danske marked (og i princippet verden) når det kommer til både solceller og batteribanke. Dette som vi gerne vil hylde, gennem vores fødselsdagskampagne og tilbyde dig den højeste kvalitet, til billige penge.

Danmarks bedste solcelleanlæg

SunPower er førende på alle parametre. Det er også derfor SunPower har fået så imponerende samarbejdspartnere som NASA, Apple og Toyota, og samtidig årsagen til, at deres produkter bliver brugt i elite sportsgrene på land, til vands og i luften samt i de mest øde Arktiske egne med ekstreme temperaturer hvor kun det bedste af det bedste er godt nok.

– Se også vores blog om: SunPower & Shingled Cell

Sonnen er ligeså det bedste af det bedste, når det kommer til opbevaring af energi i privaten. Tidligere på året blev Sonnen den største producent af hybrid batteribanke i hele Europa. Dette som er et vidnesbyrd til den gode kvalitet og service som firmaet er bygget på. Sonnen bliver ofte sammenlignet med firmaer som Apple, på grund af deres innovative løsninger og brugervenlige produkter.

– Se også vores blog om: Sonnen – Verdens førende batteribank

Vedrørende Kampagnen

Kampagnen gælder kun ved køb af et hybrid solcelleanlæg med en Sonnen hybrid batteribank og SunPower 375 Wp. solcellepaneler.

Rabatten vil være 500 kr. pr. SunPower 375 Wp solcellepanel.

Det vil f.eks. sige at hvis anlægget består af 16 SunPower 375 Wp og en 7.5 Kwh Sonnen hybrid batteribank, så vil besparelsen lyder på 16*500, og dermed hele 8000,- DKK i besparelse.

Som vi skriver gælder rabatten uanset antal solcellepaneler. Men bare for at have en øvre grænse, så vil man maksimalt kunne få rabat på op til 100 paneler. Hvis man ønsker over 100 paneler, så vil sagen være så unik, at vi er nødt til at gennemgå sagen yderligere og finde frem til en fornuftig og lignende rabat.

– Få et kampagnetilbud fra vores Onlineberegner

Har du modtaget et tidligere tilbud, gennem vores onlineberegner, kan du kontakte os og få et revideret tilbud, hvor vi gennemgår din sag og inkl. rabatten som denne kampagne tilbyder.

Kontakt@viasol.dk / 70207474

Har du tidligere været i kontakt med en af vores konsulenter og modtaget et unikt tilbud, gennem forhandling, er du velkommen til at vende tilbage og høre om muligheden for at få et nyt og bedre tilbud. Dog fraskriver vi os at skulle matche alle tidligere udstedte tilbud 1-1, da priser m.m. på diverse produkter og ydelser kan have ændret sig over tid. Ligeså kan forhandlingen have været unik mellem dig og konsulenten og der kan være indregnet særlige forhold herunder bl.a. et særligt tillæg eller en speciel rabat. Derfor vil rabatten på de 500 kr. pr. panel, tage udgangspunkt i den onlineberegning du har lavet.

Vil du høre mere?

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores solcelleanlæg med Sonnen Batteri. Ønsker du rådgivning eller for et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag og en af vores konsulenter vender hurtigt tilbage.

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 København NV

Prøv vores online beregner