»

Seneste blogs:


Viasol bliver til 1KOMMA5° Danmark

Author

Magnus Vöge

--IMAGE MISSING--

Viasol bliver til 1KOMMA5° Danmark

Inden længe bliver Viasol til 1KOMMA5° Danmark. Europas hurtigst voksende Cleantech-virksomhed, som kæmper for at nå Parisaftalens mål om at stoppe verdenstemperaturen i at stige mere end 1,5 grader inden 2030.

Dette vil vi gøre som 1KOMMA5° Danmark gennem CO2-neutrale energiløsninger til hjemmet.

Kvinde på cykel foran hus med solceller

De seneste par år har interessen for grøn energi været baseret på de økonomiske fordele, hvilket vi godt forstår. Det har dog betydet, at der er røget fokus fra det egentlige mål: at reducere CO2-udledningen på nationalt og globalt plan, så vi kan værne om vores klodes, børns og børnebørns fremtid.

Med 1KOMMA5° Danmark, kæmper vi for at gøre grøn omstilling simpelt, så alle nemt kan få en mere bæredygtig husstand og gøre en forskel nu. Et af de første skridt på vejen, mod at gøre det simpelt, er transparens. Derfor gør vi også en dyd ud af at forklare, hvordan vi og vores produkter ikke går på kompromis med kvalitet eller bæredygtighed.

Det skal herunder være nemt at se og forstå, hvor og hvordan vores produkter produceres. Det betyder nemlig meget for os, at vores råvarer og produktionsforhold er i orden, og at der tænkes medmenneskeligt og bæredygtigt i alt, vi gør. Man skal kunne gå grønt uden at gå på kompromis, når man vælger 1KOMMA5° Danmark.

Er du nysgerrig på, hvordan du kan leve mere bæredygtigt og spare på din elregning med 1KOMMA5° Danmark, så kan du læse mere om vores løsninger her: www.viasol.dk/viasol-total.

Et trygt sted at gøre din husstand til hjertet i den grønne omstilling.

Solcelleanlæg, ladestander, varmepumpe og intelligent energistyring. 

Som de eneste på det danske marked, er vi både producent og leverandør af flere af vores produkter. Derfor kan vi tilbyde dig fremragende priser uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten eller garantierne.

Vi fokuserer på kvalitet og tryghed. Det betyder, at vi er med dig i hele processen og at dit projekt er i trygge hænder, om det er de indledende rådgivningssamtaler, når du skal vælge produkt, ved montering eller service.

1K5_Showroom_Hamburg_22_195-01-WEB.webp

Hvad betyder 1KOMMA5° Danmark for nuværende kunder? 

Vi er stadig de samme. Bare endnu stærkere.

Så, bare for at gøre det helt klart: 1KOMMA5° Danmark er det gamle Viasol A/S. Det er stadig det helt samme hold af dygtige fagfolk, der arbejder hårdt for den grønne omstilling.

Vi har bare forstærket os, fordi vi virkelig gerne vil gøre en forskel – for hinanden, for planeten og for fremtidige generationer. 
6749429a-6a45-498f-9302-5c58acee8954 (2).webp

Lav din egen strøm med solceller

Gør som vores +5.000 kunder

Spar op til 70% på din elregning

Vi rådgiver, monterer og servicerer

IMAGE MISSING