»

Seneste blogs:


Nu lancerer Enphase deres energisystem i Danmark

Author

Magnus Vöge

--IMAGE MISSING--

Nu bliver Enphase-mikroinverteren og -batteriet tilgængeligt i Danmark.

Markedets længste garantier og maksimal udnyttelse af dine solceller.

 

Opfinderen af mikroinverteren, Enphase Energy, er nu kommet til Danmark med deres serie af revolutionerede energioptimerings-produkter. Det gør de med en eksklusiv-samarbejdsaftale med os, Viasol, en del af 1KOMMA5°.

Fremadrettet kommer vi til at være eksklusiv-udbyder af deres IQ8-mikroinvertere og IQ-batterier.

 

 


Optimal udnyttelse af dit solcelleanlæg med mikroinvertere.

Den amerikanske virksomhed, Enphase, kom på markedet i 2006, hvor de introducerede deres unikke produkt: mikroinverteren.

Mikroinverteren er løsningen på et alment solcelle-problem, der normalt opsættes med det, man kalder en strenginverter. Her bygges systemet på strenge af solceller, der er forbundet til én central strenginverter. Med denne opsætning, så bliver alle panelerne påvirket, hvis et enkelt panel er dækket af skygge.

Strenginverter vs. mikroinverter.webp

Enphase har løbende opdateret og udviklet deres produkt, så de, med deres nyeste IQ8-mikroinverter, har opnået en kvalitet, der ikke er set lignende på solcellemarkedet. En normal strenginverter skal normalt udskiftes efter 10-15 år, hvorefter man skal geninvestere i en ny inverter. Enphases’ IQ8-mikroinverter har en produktgaranti på 25 år – og det er en ny milepæl for solcellebranchen.

Få et tilbud på solceller allerede i dag

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg? Så klik ind her og prøv prisberegneren. Svar på 4 simple spørgsmål - så beregnes et anbefalelsesværdigt solcelleanlæg ud fra dine svar, som giver dig den optimale løsning til at blive selvforsynende.

En kvalitetsløsning til solceller, der holder. 

Enphase er dog ikke færdige med at forkæle det danske marked. De har nemlig også inkluderet “IQ Battery”, der kommer med en produktgaranti på 15 år. Dette står stærkt i kontrast til den typiske produktgaranti på batteribanke, der ligger på mellem 5-10 år.

Enphases’ gennemgående fokus på holdbarhed og kvalitet slår altså markedet på alle parametre.

For mere information om de nye Enphase-produkter kan man læse om dem her: https://www.viasol.dk/husbatterier/enphase-mikroinverter & https://www.viasol.dk/husbatterier/enphase-batteri

 

Enphase - opfinder af mikroinverteren

Amerikanske Enphase Energy er verdens førende leverandør af mikroinverter-baserede sol- og batterisystemer. Gennem årene har Enphase leveret ca. 68 millioner mikroinvertere, og mere end 3,5 mio. Enphase-baserede systemer er blevet implementeret i 145 lande. 

Læs mere om Enphase på deres hjemmeside: https://www.enphase.com/ 

Få et uforpligtende tilbud nu


Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg, så klik ind her og prøv prisberegneren.


Svar på 4 simple spørgsmål - så beregnes et anbefalelsesværdigt solcelleanlæg ud fra dine svar, som giver dig den optimale løsning til at blive selvforsynende.

Lav din egen strøm med solceller

Gør som vores +5.000 kunder

Spar op til 70% på din elregning

Vi rådgiver, monterer og servicerer

IMAGE MISSING