»

Seneste blogs:


Vi betaler dine afdrag i 2024.

Author

Magnus Vöge

--IMAGE MISSING--

Vi betaler dine afdrag i 2024. 

Det har aldrig været nemmere at komme i gang med dit solcelleprojekt!

Du får nu en oplagt mulighed for at komme med på solcelle-bølgen. I februar 2024 tilbyder vi nemlig en rabat på solcelleanlæg, der kan spare dig for op til 15.000 kr. årligt.

Rabatten på anlægget kan du dermed bruge til betaling af dine afdrag, i dit første år, sådan så du ikke mærker nogen udgifter ved købet af dit solcelleanlæg, men i stedet kan nyde godt af store besparelser. 

Hvordan fungerer det?:


Februar er en af de bedste tidspunkter til at bestille et solcelleanlæg, da du får det installeret i det tidlige forår. Dermed kommer solcelleanlægget til at være aktivt i sommerhalvåret, hvor besparelserne typisk dækker 90% af din samlede elregning.

Du har altså en oplagt chance for at starte dit solcelleprojekt med de bedste forudsætninger i 2024.

Savings.webp

Få et uforpligtende tilbud nu


Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg, så klik ind her og prøv prisberegneren.


Svar på 4 simple spørgsmål - så beregnes et anbefalelsesværdigt solcelleanlæg ud fra dine svar, som giver dig den optimale løsning til at blive selvforsynende.

Nok branchens bedste energilån.

Men hvad er forskellen i kroner & øre? 

Det vigtigste forbehold ved en finansieringsløsning, er ÅOP'en (årlig omkostning i procent). Derved kigger man på alle omkostninger, der er inkluderede. Mange lokker nemlig med meget billige renter eller sågar rentefrie lån. Hvis du dog forholder dig til ÅOP'en, så finder du den reelle rente med eksempelvis gebyrer og stiftelsesomkostninger. 

2% rente = 16.000 kr. til forskel henover lånet.

Hvor vil du lægge pengene: i produkter eller i renter til banken?

I nedenstående ses et konkret eksempel mellem vores finansiering (ÅOP) mod et lån, der minder om flere af vores nærmeste konkurrenters.

Låneeksempel-1.webp

Med vores finansieringsløsning, vil du principielt kunne købe for ca. 16.000 kr. mere i produkter og ydelser, og fortsat lande samme sted økonomisk. Det kan betyde flere paneler, større batteri eller tilvalg af montering fremfor at skulle montere selv.

I nedenstående tabel viser vi, hvordan investeringen ville se ens ud på trods af et højere lånt beløb hos os:

Låneeksempel hvor vi er dyrest-1.png

santander-logo.png

Lån op til 350.000 kr. med et energilån til 2,95% rente

Her hos Viasol, en del af 1KOMMA5, har vi indgået et samarbejde med Santander Consumer Bank for at sikre, at vores kunder har adgang til rentefrie og billige lån ved en robust bank, som har erfaring med solcelleanlæg. Med dette samarbejde, kan vi derfor tilbyde: 

  • 350.000 krs rente 2,95% lån, med op til 180 måneders tilbagebetaling*
  • Fleksibel afdrag og indfrielse før tid uden ekstraomkostninger*

Processen er super simpel. Man søger bare med NemID, og så får man svar inden for 5 minutter. 

Du kan læse mere om vores samarbejde med Santander i vores blog, læs den her: https://www.viasol.dk/blog/finansieret-solcelleanlaeg-med-viasol-kan-det-betale-sig  

*Saml. kreditbeløb kr.: 100.000; Mdl. Ydel. kr.: 1.050; Løbetid 120 mdr; Var. Deb.rente 2,99 %; ÅOP 4,90 %; Saml. kreditomk. kr. 26.056; Saml. tilbagebet. kr. 126.056; Etabl.omk. samt mdl. gebyr er medtaget i beregningen. Skal bet. via BS. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering via Santander Consumer Bank.

 

Betingelser* 

Indeværende rabatkampagne tager udgangspunkt i vores online tilbudsberegner - her inkl. pris, afdragsperiode og månedlige afdrag efter SKAT, samt de produkter du er blevet præsenteret for. Har du modtaget et tidligere tilbud gennem vores online beregner, kan du kontakte os og få et revideret tilbud, hvor vi gennemgår din sag og inkluderer rabatten som denne kampagne tilbyder. 

Rabatten gives ud fra normalprisen på solcelleanlægget, før evt. anden forhandling. Rabatten fastlægges ud fra de afdrag forventes af skulle betales resten af 2024 - dette som antages at være fra april og frem, da kampagnen kører i februar, og man skal kun afdrage efter indeværende måned + en måned. Dermed vil første afdrag være fra april måned og frem, hvilket giver i alt 9 afdrag i 2024, hvorfor regnestykket for besparelsen vil være 9x månedlige afdrag på finansieringen af dit køb. 

kontakt@viasol.dk / +45 70207474

Har du tidligere været i kontakt med en af vores konsulenter, er du velkommen til at vende tilbage og høre om muligheden for at få et nyt og forbedret tilbud. Dog fraskriver vi os, at skulle matche alle tidligere udstedte tilbud 1-1, da priser, m.m. på diverse produkter og ydelser, kan have ændret sig over tid. Ligeså kan forhandlingen have været unik mellem dig og konsulenten, og der kan være indregnet særlige forhold herunder bl.a. et særligt tillæg eller en speciel rabat. Derfor vil rabatten på de 1.000 kr. pr. panel altid tage udgangspunkt i den online-beregning, du laver i dag. 

Indeværende rabatkampagne er ikke betalt Santander, men er en rabat bundet op på forudsætningerne fra finansieringen som man kan tilvælge fra Santander. 

Få et uforpligtende tilbud nu


Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg, så klik ind her og prøv prisberegneren.


Svar på 4 simple spørgsmål - så beregnes et anbefalelsesværdigt solcelleanlæg ud fra dine svar, som giver dig den optimale løsning til at blive selvforsynende.

Lav din egen strøm med solceller

Gør som vores +5.000 kunder

Spar op til 70% på din elregning

Vi rådgiver, monterer og servicerer

IMAGE MISSING