Investering i et solcelleanlæg
medfører driftsbesparelser
fra dag 1.

Vores erfaring
gør forskellen

Hos Viasol har vi igennem en længere årrække leveret solcelleanlæg til et bredt spektrum af kunder. Vi har eksempelvis installeret mere end 2500 solcelleanlæg hos private kunder, ligesom vi har installeret mere end 150 solcelleanlæg til både det offentlige og større erhvervsvirksomheder.

Blandt de større projekter kan nævnes: Aarhus Universitetshospital, Herning Hospital (DNV-Gødstrup), Flyvestation Karup, 18 skoler i Aarhus Kommune, Storstrøm Fængsel, Gentofte Hospital osv. Solcelleanlægget ved flyvestation Karup er endvidere Nordens største offentlige solcellepark, hvorfor vi er yderst stolte af, at være totalentreprenør af dette erhvervsanlæg.

En grøn løsning

Som virksomhed kan det kræve en længere beslutningsproces, hvorvidt man skal investere i et erhvervsanlæg. Ikke desto mindre er det at have en grøn profil en cementering af virksomhedens ønske om en mere bæredygtig fremtid.

Udover det positive i at tage ansvar og opnå en grøn profil, er der selvfølgelig også mange penge at spare på elregningen, og erhvervsanlægget er hurtigt tjent hjem.

Som virksomhed skal man heller ikke tænke på eventuelle uforudsete udgifter ved et solcelleanlæg, da alle vores erhvervsanlæg er af den højeste kvalitet, hvorfor de er yderst slidstærke og driftsikre. Levetiden på et erhvervsanlæg er på minimum 30 år – nogle endda helt op til 40 år.

 

Kontakt os og lad os regne et uforpligtende tilbud til jeres virksomhed.

Bliv selvforsynende med solenergi
– interesseret i at høre mere?

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores solcelleanlæg.

Ønsker du rådgivning eller for et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag og en af vores konsulenter vender hurtigt tilbage.

Du kan også ringe til en af vores konsulenter på 70 20 74 74

Læs vores Privatlivspolitik

© 2016 Viasol A/S – Hejrevej 39, 2400 Kbh. | Tlf.: +45 7020 7474 | Mail: info@viasol.dk
Læs mere om solceller her | Handelsbetingelser b2c | Handelsbetingelser b2b

Prøv vores online beregner