Investering i et solcelleanlæg
medfører driftsbesparelser

fra dag 1.

Vores erfaring
gør forskellen

Hos Viasol har vi igennem en længere årrække leveret solcelleanlæg til et bredt spektrum af kunder. Vi har eksempelvis installeret mere end 2000 solcelleanlæg hos private kunder, ligesom vi har installeret mere end 140 solcelleanlæg til både det offentlige og større erhvervsvirksomheder.

Blandt de største projekter kan nævnes: Flyvestation Karup, 18 skoler i Aarhus Kommune, Storstrøm Fængsel, Gentofte Hospital osv. Solcelleanlægget ved flyvestation Karup er endvidere Nordens største offentlige solcellepark, hvorfor vi er yderst stolte af, at være totalentreprenør af dette erhvervsanlæg.

En grøn løsning

Som virksomhed kan det kræve en længere beslutningsproces, hvorvidt man skal investere i et erhvervsanlæg. Ikke desto mindre er det at have en eksplicit grøn profil en cementering af ens virksomheds ønske om en mere bæredygtig fremtid.

Udover de mange bæredygtige fordele, der er ved at have en grøn profil, er der selvfølgelig også en masse omkostninger man sparer; sammenlignet med konventionelle anlæg.

Derudover er et erhvervsanlæg hurtigt tjent hjem, hvorefter det udelukkende leverer grøn energi. Som virksomhed skal man heller ikke tænke på eventuelle uforudsete udgifter ved et solcelleanlæg, da alle vores erhvervsanlæg er af den højeste, internationale standard, hvorfor de er yderst slidstærke og driftsikre. Levetiden på et erhvervsanlæg er på minimum 30 år – nogle endda helt op til 40 år.

 

Kontakt os og lad os regne et uforpligtende tilbud til jeres virksomhed.

Tilmeld dig tilskudspuljen

Tilskuddet ydes af Viasol som et kontant anskaffelsestilskud og udbetales med det samme, du køber dit anlæg. Din anmodning om tilskud er ikke bindende

Du kan også ringe til en af vores konsulenter på 70 20 74 74