Solcelleanlæg & batteribank

Hos Viasol tilbyder vi markedets førende produkter, kombineret med erfarne montører og god service – Alt samlet i én pakkeløsning

Hvorfor vælge VIASOL?

Viasol 
Siden 2011 har Viasol rådgivet og hjulpet over 2500 husstande med den grønne omstilling. Det har vi gjort, ved at tilbyde én samlet løsning, som gør det nemt og gennemsigtigt for private husejere, at få opsat et solcelleanlæg.

Når vi præsenterer et tilbud for dig, er det altid alt inkl., uden skjulte omkostninger eller tillæg. 

Solcelleanlæg & batteribank
Alle vores innovative hybrid solcelleanlæg har markedets længste garantier og er inklusiv overvågningssystem. Af samme årsag, kan du føle dig tryg og overvåge produktionen på dit anlæg, fra både computer, tablet og smartphone.

Udfyld formularen og få et tilbud med rabat

Hvad siger vores kunder om os

Spørgsmål og svar

Få svar på oftest stillede spørgsmål eller ring og få en snak med en af vores medarbejdere.

Kan det betale sig at få solceller?

Bestemt. Investeringen gør en ende på at smide penge ud af vinduet til dit elselskab. Solceller tillægger tilmed værdi til dit hus, foruden at du kan nyde godt af store besparelser i mange år.

Hvor lang er finansieringen?

Tilbagebetalingsperiodens længde er helt op til dig. Samarbejdet med vores partnerbank gør det muligt at tilbyde et godt, billigt og fleksibelt lån på op til 15 år – uden bindingsperiode eller ekstra omkostninger ved indfrielse.

Hvad sker der med den strøm, som ryger ud på elnettet?

Ikke noget som udgangspunkt. Skifter du derimod over til en eludbyder såsom Vindstød eller Nettopower, betaler de 20 øre pr. kWh, som du sender ud på el-nettet

Kan det betale sig med en batteribank?

Det er individuelt, om man har behov for et batteri. Typisk er det en fordel at have, da batteriet opmagasinerer strøm i løbet af dagen, hvor man ikke er hjemme, til senere brug.

Producerer solcellerne også om vinteren?

Solceller producerer året rundt og faktisk bedre i kulde. Produktionen er dog lavere om vinteren, pga. lavere solindstråling og færre soltimer.

Jeg har varmepumpe, har det indflydelse på noget?

En varmepumpe vil medvirke til et højere forbrug henover hele året. Dog ligger forbruget hovedsageligt i vintermånedernde. Derfor dimensionerer man typisk stadig anlægget efter sommerhalvårets forbrug.

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 København NV

Handelsbetingelser: Privat - Erhverv.

Prøv vores prisberegner nu 

Svar på 3 hurtige spørgsmål, og få et hurtigt overblik over dine mulige besparelser med solceller - det tager kun 2 minutter!