HEARTBEAT

Garanterede besparelser med din personlige elbørshandler

Det er muligt, at tilgå den danske elbørs, Nord Pool, hvor man kan se spotpriserne en dag forud. Dertil er tarifferne og afgifterne offentligt tilgængelige. På denne måde ved Heartbeat, hvad elprisen kommer til at være den kommende dag.

Denne information bruger Heartbeat, så den kan være din personlige elbørshandler, der bare kan priserne på forhånd.

Arrow

Tag magten tilbage

Mange energihandlere har den sidste tid fyldt lidt i medierne, hvor millionbonusser og ulovligheder er få af de fokuspunkter, der har været. Med Heartbeat behøver du ikke længere forholde dig til fiflen med elpriserne, for den tager automatisk hensyn til dagens elpriser, så den kan sælge din strøm, når den kan sælges for mest og købe den, når den er billigst – eller når prisen er i minus, så du får penge for at aflaste elnettet.

Maksimal udnyttelse af dine grønne enheder

Salg og køb af strøm tager selvfølgelig udgangspunkt i dine forbrugsmønstre og produktionen fra dine solceller, altså dine specifikke behov.

Den tager udgangspunkt i dine forbrugsmønstre og produktionen fra dine solceller. Det er altså ud fra dine specifikke behov, at den sælger og køber strøm. Dette betyder, at du lader elbilen, når det er billigst, aflader batteribanken, når strømmen er dyr og at batteribanken er klar, når du skal bruge den.

Arrow

Løbende optimering for ekstra gevinst

Med løbende optimering, vil Heartbeat analysere din husstands data og løbende blive bedre til at aflæse dit forbrugsmønster. Målet er en optimering, der kan spare dig flere tusinde kroner om året, og ikke nok med det, så vil denne optimering, helt naturligt, kunne gå ind og bidrage til, at vi får stabiliseret elnettet.

Vi er så sikre på Heartbeat, at vi gerne vil garantere dig, at du sparer mindst 2.000 kr. pr. år de første 2 år. Vi betaler altså differencen, hvis du, mod forventning, ikke skulle spare mindst 2.000 kr. de første 2 år.

Et godt tilbud – til de hurtige

I øjeblikket giver vi en Heartbeat ud til kunder, der køber et solcelleanlæg med batteri – helt gratis. Den vejl. pris bliver 7.500 kr., og tilbuddet gælder kun for de første 300 personer, der slår til.

Start energioptimeringen hjemme hos dig – prøv vores beregner på et solcelleanlæg her:

Arrow