HEARTBEAT

Automatisk styring af solceller, batteribank, varmepumpe og ladestander.

Heartbeat samler alle dine grønne enheder under ét samlet intelligent styringssystem.

– som du kan følge i den medfølgende app

Arrow

Èn app til alle dine grønne enheder.

Heartbeat samler alle dine grønne enheder – fra dit solcelleanlæg til din batteribank, fra ladestanderen til varmepumpen.

Dit solcelleanlægs produktion bliver analyseret og forbundet med forbrugsdata fra din varmepumpe og elbil. Denne data bruges til at optimere måden, du bruger din egenproducerede strøm. Dermed får du mest muligt ud af strømmen, mens du også får den bedst mulige udnyttelse af de svingende elpriser.

Opkobling til vejrudsigten

Heartbeat er koblet op til vejrudsigten, hvor den prognosticerer dit solcelleanlægs produktion. Samtidigt inddrager den elpriser fra elbørsen, så den ved, hvornår den skal købe den billigste – og sælge den dyreste – el.

Heartbeat bruger denne data, og hjemmets forbrugsmønster, til at benytte den egenproducerede strøm, den lagrede strøm fra batteribanken, samt køb og salg fra elnettet på den mest optimale og hensigtsmæssige måde.

Arrow

Løbende optimering for ekstra gevinst

Med løbende optimering, vil Heartbeat analysere din husstands data og løbende blive bedre til at aflæse dit forbrugsmønster. Målet er en optimering, der kan spare dig flere tusinde kroner om året, og ikke nok med det, så vil denne optimering, helt naturligt, kunne gå ind og bidrage til, at vi får stabiliseret elnettet.

Vi er så sikre på Heartbeat, at vi gerne vil garantere dig, at du sparer mindst 2.000 kr. pr. år de første 2 år. Vi betaler altså differencen, hvis du, mod forventning, ikke skulle spare mindst 2.000 kr. de første 2 år.

Et godt tilbud – til de hurtige

I øjeblikket giver vi en Heartbeat ud til kunder, der køber et solcelleanlæg med batteri – helt gratis. Den vejl. pris bliver 7.500 kr., og tilbuddet gælder kun for de første 300 personer, der slår til.

Start energioptimeringen hjemme hos dig – prøv vores beregner på et solcelleanlæg her:

-- images missing --