Enphase IQ Batteribank

Intelligent udnyttelse af din solcelleproduktion

--IMAGE MISSING--

Holdbar batteribank til solceller. Klar til brug med intelligent energistyring.

Hele 15 års produktgaranti, integrerede mikroinvertere og kompatibel med Heartbeat.


Den kendte amerikanske inverter-producent, Enphase, er nu kommet på markedet med deres helt egen innovative batteribank til solcelleanlæg.


Som altid, har Enphase lavet en holdbar løsning, der gør, at de kan tilbyde hele 15 års produktgaranti på deres batteri – en usædvanligt høj garanti på markedet for en batteribank.


Batteriet er lavet med fokus på fremtidssikring, så du er klar til intelligent energioptimering, bl.a. med vores løsning; Heartbeat.

Enphase IQ Battery 3T (10T).


  • Kapacitet: 3,5-42 kWh
  • 15 års produktgaranti
  • Output: 1,28-5,12 kWh
  • 4 integrerede mikroinvertere / enhed
  • Kan stilles udendørs
  • Heartbeat kompatibel

Intelligent styring af dit solcelleanlæg med Heartbeat og Enphase IQ Battery.


Med en batteribank, bliver det muligt at optimere sit energiforbrug. Som en unik mulighed, fører vi hos Viasol en automatisk, intelligent energistyringsløsning, der kaldes Heartbeat.


Enphase er en af de få batteribanke, der kan tale sammen med Heartbeat. Dermed kan du, med denne kombination, glæde dig til endnu større besparelser.


Vi er så sikre på produktet, at vi garanterer +2000 kr. i ekstra besparelse de første 2 år, udelukkende via Heartbeats optimeringer.

Hvorfor en batteribank til solceller?


Et solcelleanlæg genererer strøm, når solen er oppe. Dette er typisk også der, hvor de fleste er på arbejde. Dermed er der meget overskydende produktion, der normalt sælges direkte til spotprisen.


Det er medmindre, at du er den heldige ejer af en batteribank. Den tillader nemlig, at du gemmer overproduktionen fra dagstimerne, så du kan bruge dem i aften- og morgentimerne, hvor forbruget er højest i de fleste danske husstande. Det giver dig maksimal udnyttelse af solcellestrømmen, en højere selvforsyningsgrad og muligheden for at få mere ud af din egen strøm.

Den rigtige løsning til dine solceller.


Med 15 års produktgaranti, er der ikke mange grunde til at vælge Enphase IQ-batteribanken fra. Det er ganske enkelt et unikt produkt og en formidabel garanti-løsning.


Enphase kommer med en app, der giver dig mulighed for at følge med i dit solcelleanlægs konstante produktion. Der er også mulighed for at benytte funktioner, såsom “Time of Use”, der gør det muligt at optimere dit brug af solcellestrøm og dit køb af strøm fra elnettet.


En funktion, som Heartbeat kan hjælpe dig med 100% automatisk