LONGi solcellepaneler BEDSTE TIL PRISEN

Se produkterLæs mere

Hvorfor vælge LONGi?

Få mest for pengene

Med LONGi solceller kan vi sælge solcellepaneler som giver absolut mest for pengene. Da LONGi solcellepanelerne stadig benytter Mono PERC teknologi kan prisen presses det yderligere ned, selvom panelets ydeevne stadigt er i top. Dertil har de ‘Half-cut’ forbedringen, som tillader en række fordele. 

Læs mere længere nede på denne side. 

Verdens største solcelleproducent

LONGi er verdens absolut største producent af monokrystallinske solceller. Grundet deres størrelse har de først og fremmest altid den nyeste teknologi indenfor Mono PERC og half-cut, men yderligere kan de også presse prisen på panelerne ned. Her hos Viasol har vi som de eneste i Danmark direkte kontakt til LONGi.

– Prøv vores prisberegner her

LONGi solceller – Half-cut 360 Wp 

longi solceller half-cut mono perc fra viasol

LONGi er grundet deres status som verdens største solcelleproducent også en af de mest kendte og respekterede virksomheder i branchen. LONGi’s half-cut solcellepaneler ligger på 360 Wp, som klart stadigt er i den højere ende af ydeevne i Danmark, selv om de kan fås til en meget respektabel pris. 

Solcellepanelerne benytter som tidligere nævnt den nyeste udvikling af monokrystallinske solceller; half-cut. Half-cut solceller har mange fordele som der vil blive gået mere i dybden med længere nede på denne side, men i det store har man formået at øge mængden af solceller per panel fra 60 til 120 solceller

LONGi solceller kan dertil tilbyde helt udmærkede garantier. Her med en 12 års produktgaranti samt en ydelsesgaranti på hele 85% ydelse efter 25 år. Men, som med alle garantier, er det værd at spekulere på om virksomheden stadigt er tilstede når man får brug for at indfri garantien. 

Som den største producent på markedet er LONGi en meget stabil virksomhed. Ikke kun finansielt, men også i forhold til hele deres værdikæde. Grundet deres størrelse er det nemlig lykkedes dem at inkludere alle trin af produktion internt i koncernen. De er tilmed leverandør af flere af de tidligere elementer i processen, til andre af de store solcelleproducenter på markedet. 

Læs videre for at få en bedre forståelse for teknologien bag LONGi solceller. 

Nøgletal

Mærke:
LONGi

Ydelse:
360 Wp.

Type:
Half-cut monokrystalin solceller

Antal celler:
120

Produktgaranti:
12 år.

Ydelsesgaranti:
85% ydelse efter 25 år.

Dimension:
177/105/35  H/W/D cm.

Temp. omgivelse: 
-40 ºC – +85 ºC

Vægt:     
20 kg

 Half-cut solceller

Half-cut solcelleteknologi øger solcellepanelernes energiudbytte ved at reducere størrelsen af ​​cellerne, så flere kan passe på panelet. Panelet deles derefter i to, så toppen fungerer uafhængigt af bunden, hvilket betyder, at der skabes mere energi – også selvom den ene halvdel er skyggefuld. 

Traditionelle monokrystallinske solpaneler har normalt 60, så når disse celler skæres i halv, stiger antallet af celler. Half-cut paneler har 120 celler og er normalt lavet med PERC-teknologi, som giver højere moduleffektivitet. 

Ved at halvere disse celler halveres også strømmen i cellerne, hvilket i det væsentlige betyder, at resistive tab fra bevægelsesenergi via strøm reduceres, hvilket igen svarer i øget ydeevne. Nøglen til half-cut solceller er muligheden for en anden måde at forbinde solcellerne og måden hvorpå elektriciteten passerer i gennem en bypass-diode i et panel. Bypass-dioden fører den elektricitet, som cellerne genererer, til samleboksen. I et traditionelt panel, når en celle er skraveret eller defekt og ikke behandler energi, vil hele rækken, der er inden for seriens ledninger, stoppe med at producere strøm. Det sker ikke med et Half-cut panel.  

Bedre i skyggeforhold
Half-cut forbedrer effekten og ydeevnen af ​​solcellemoduler, fordi de tilbyder en højere skyggetolerance på grund af deres unikke ledningssystem. Det betyder, at hvis dit hjem har nogle træer, der kaster skygge på dit tag på bestemte tidspunkter i løbet af dagen, vil hele dit solpanel ikke være ubrugeligt, som det ville være med et traditionelt solpanel.

Højere ydeevne pr. panel
En anden fordel er det faktum, at half-cut paneler normalt tilbyder højere watt end traditionelle paneler, f.eks. vores LONGi med 360 Wp., som typisk er inden for 250-watt-området, hvilket betyder, at de producerer mere strøm pr. kvadratfod. Derudover er virkningerne af hot spots mindre alvorlige på half-cut paneler. Hot spots er flytning af overskydende varme på et panel, f.eks. fra en meget varm del af panelet, til den skyggefulde og køligere del. Med en halvskåret celle vil hot spots ikke være så skadelige, fordi der er flere celler at sprede overskudsvarmen til. Halvskårne celler reducerer også strømtabet på traditionelle paneler ved at reducere den indre modstand. Intern seriemodstand opstår kun af arten af ​​energi, der bevæger sig gennem panelet via elektrisk strøm. Men fordi solceller er halveret, genereres der mindre strøm fra hver celle, hvilket betyder mindre resistive tab. Selvom halvskårne celler giver mange fordele, er de dog stadig lidt dyrere end traditionelle, fordi de er mere udfordrende at fremstille med øgede loddetrin og laserskæring. Dette “gap” er dog blevet væsentlig mindre de senere år, grundet half-cut panelets fremgang på det globale marked, hvilket skaber stordriftproduktionsfordele. 

I sidste ende er det op til dig at beslutte, om de samlede fordele gør de øgede omkostninger det værd. Det er dog næsten altid tilfældet på den lange bane, og da solceller lever +35 år, er det oftest værd at købe sig ind på bedre produkter, som præsterer bedre undervejs og over tid. Det er af samme årsag at vi hos Viasol tilbyder disse, frem for billigere traditionelle paneler. 

half-cut solceller

LONGi

LONGi er grundlagt i 2000 og er en verdensførende producent for solcelleteknologi. LONGi er med til at få solcelleindustrien til nye højder med produktinnovationer og optimeret strøm-omkostningsforhold med banebrydende monokrystallinske teknologier. LONGis igangværende høje investering i R&D er en væsentlig medvirkende faktor til dets succes, og virksomheden har hurtigt anvendt nye teknologier og processer til storskalaproduktion.

LONGi leverer mere end 30 GW højeffektive sol-wafere og moduler på verdensplan årligt, omkring en fjerdedel af den globale markedsefterspørgsel. LONGi er derfor også anerkendt som verdens mest værdifulde solcelleproducent med den højeste markedsværdi.I 2020 blev LONGi det første kinesiske solenergiselskab, der tilsluttede sig RE100-, EV100- og EP100-initiativerne, oprettet for at fremme kulstoffri solenergi og bæredygtig udvikling.

LONGi er tilmed den eneste solcellevirksomhed med den finansielle anmærkningen AAA, som fastslår og markerer LONGi solide virksomhed. Dette som også gør det attraktivt at vælge LONGi, frem for andre, i det at man ved at de også er eksisterende mange år frem, såfremt at man skulle få brug for at benytte sig af garantierne som følger med købet. 

sonnecharger og sonnenbatterie på grå væg

Få et uforpligtende tilbud nu

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg, så klik ind her og prøv prisberegneren.

Svar på 4 simple spørgsmål - så beregnes et anbefalelsesværdigt solcelleanlæg ud fra dine svar, som giver dig den optimale løsning til at blive selvforsynende. 

Hvad siger vores kunder

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 København NV

Handelsbetingelser: Privat - Erhverv.

Prøv vores online beregner