Hvem er vi?

Viasol A/S er en 100% specialiseret dansk solcellevirksomhed.

Totalentreprenør for hele Danmark
– erhverv, offentligt & private

Viasol A/S har to strategiske fokusområder. Det ene udgør salg af solcelleløsninger til private, her både direkte og gennem forhandlere – se mere om private solcelleanlæg & batteribanke: Solcelleanlæg.

Det andet fokusområde er koncentreret omkring rådgivning, og salg af større offentlige- og kommercielle solcelleanlæg og entrepriser. Her agerer Viasol som totalentreprenør – læs mere om erhvervsprojekter og se vores referencer: Erhvervsanlæg.

Viasol A/S er lagerførende via et centralt lager i Nordhavnen, og Kvistgaard i Helsingør hvor leverancer fra Kina, Tyskland, og Danmark samles og pakkes til komplette solcelleløsninger.

 

Kontakt os

Har du brug for hjælp og ønsker rådgivning til et projekt, så kontakt os allerede i dag. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og tager en uforpligtende snak. 

Adresse

Hejrevej 39 3. sal
2400 København NV

Telefon

+45 7020 7474

CVR nr.

34091803

Kvalitet & Professionalisme

Det har gjort os til Danmarks førende totalentreprenør af solcelleparker. Vores referencer tæller Nordens største offentlige solcellepark, adskillige mindre parker til det offentlige og parker opført for landbrugssegmentet.

Vil du høre mere?

Har du et projekt du ønsker sparring og rådgivning til, så kontakt os på en af metoderne herunder, eller prøv vores prisberegner. 

Derefter vil du blive ringet op af en af vores konsulenter, som vil gennemgå din situation med dig. 

Alt indledende rådgivning og tilsendt tilbud, er gratis og uforpligtende. 

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 København NV

Handelsbetingelser: Privat - Erhverv.

SPAR 500 KR. PER PANEL

Vil tilbyder lige nu hele 500 kroners rabat per SunPower Performance 6 panel, når du køber et solcelleanlæg m. batteribank