VORES UDVALG AF SOLCELLEPANELER

Danmarks bedste solceller på alle parametre

Bedst til prisen

LONGi Half-cut Mono PERC

longi solceller half-cut mono perc fra viasol

  • 360 Watt Peak
  • 12 års produktgaranti
  • 85% ydelsesgaranti efter 25 år
  • Half-cut monokrystalin solceller
  • 120 solceller

LONGi

LONGi er verdens største producent af solcellepaneler og har igennem mange år kunne levere god kvalitet til en lav pris.

Grundet firmaets enorme størrelse kan de levere solcellepaneler til en lavere pris end konkurrenterne. Dertil er de respekterede i industrien og meget finansielt stabile.

Viasol har som de eneste i Danmark direkte kontakt til LONGi. Med direkte kontakt kan Viasol få en lavere pris, samt de nyeste modeller af solceller fra LONGi.

Half-cut Mono PERC

Mono PERC er den mest normale type af solceller, og den bedste måde at få presset prisen ned samtidigt med at have en god ydeevne. 

Half-cut solcelleteknologi er en videreudvikling af mono PERC solceller, hvor alle solcellerne er halveret. Dette har fordele i form af ydeevne og holdbarhed, men solcellerne lider stadigt af lignende problemer som mono PERC, da busbars bliver benyttet til at samle solcellerne i paneler. Dette sammenlignet med paneler som har shingled cell teknologi, og dermed ingen busbars.

Bedst på markedet

SunPower Performance ALL BLACK

sunpower solceller med shingled cell fra viasol

  • 380 Watt Peak
  • 25 års produktgaranti
  • 25 års ydelsesgaranti – min. 87% ydelse derefter
  • 25 års servicegaranti
  • Shingled cell solceller

 SunPower

Amerikanske SunPower er verdens førende producent i forhold til ydeevne, kvalitet og holdbarhed. Som leverandør til blandt andet NASA, Apple og Toyota er de gang på gang den foretrukne solcelleproducent blandt kvalitets søgende virksomheder.

Viasol har her i Danmark eksklusive rettigheder til SunPower’s produkter. Derfor vil Viasol selvfølgelig også få adgang til de bedst mulige produkter når de bliver tilgængelige på markedet.

Shingled cell

Shingled cell teknologien er en nyere teknologi som indenfor en række år vil blive standarden i hele industrien. Med bedre ydeevne og holdbarhed er det blevet til den foretrukne teknologi i højere kvalitets produkter.

Shingled cell teknologi tillader at de individuelle solceller overlapper hinanden. I modsætning til Mono PERC er der derfor ikke nogen busbars, som ellers fylder på panelet og reducerer den totale ydeevne.

Dertil har solcellerne langt bedre effektivitet i skyggeforhold og i diffust lys – dette som selvfølgelig har stor betydning i Danmark.

Kvalitet, ydelse og innovation

Køb

Betal kontant eller få finansiering uden binding og lav rente.

Levering

Vi levere hele anlægget dagen inden den aftalte monteringsdato.

Montering

Inden opsætning besigtiger vores erfarne montører husstanden.

Papirarbejde

Vi klarer papirarbejdet
til Energistyrelsen og din el-distributør.

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 København NV

Prøv vores online beregner