1KOMMA5
FULL BLACK-panelet.

Høj-effektivitets solcellepanel med tysk silicium.

--IMAGE MISSING--

Utroligt høj effektivitet og bæredygtighed
– bliv grøn med ren samvittighed.

Med 1KOMMA5°-solcellepanelet, får du topkvalitet med høj ydeevne og holdbarhed – produceret under etiske forhold med bæredygtighed in mente.

Dermed får du nogen af de mest effektive paneler på markedet – med garantier, der er længere end næsten alle, så du kan få et af Danmarks bedste solcelleanlæg med en ren samvittighed.

Læs mere om solceller på www.viasol.dk/solceller

Image missing

Udvundet og forarbejdet silicium fra Tyskland.

Langt de fleste danske solpaneler benytter silicium, der er udvundet under uetiske arbejdsforhold i bl.a. Kina. Med 1KOMMA5°-panelet, får du et panel, hvor etikken har været i højsædet.

1KOMMA5° FULL BLACK-solcellepanel.


  • 420 Watt peak
  • 25 års produktgaranti
  • 30 års ydelsesgaranti
  • Half-cut solcelleteknologi
  • 21,8 % effektivitet
  • Tysk silicium
  • Produceret af 1KOMMA5°

Hent datablad:

1K5-Data-Sheet-Full-Black-Module

Solceller med utroligt høj effektivitet, høj watt peak og lang holdbarhed.

Half-cut teknologi er efterhånden standard, men det er 1KOMMA5- panelerne ikke. Med 25 års produktgaranti og 30 års ydelsesgaranti, er der tale om en garanti-længde, du kun finder hos Viasol – en del af 1K5.

Dertil er effektiviteten, og deraf Watt-peaken, med sine hele 420 Watt peak også i toppen af markedet. Det er altså en højeffektiv løsning, der giver dig paneler i topkvalitet, og da du, når du handler os, handler med producenten, får du dem til den bedste pris overhovedet.

Image missing

Hvad er Half-cut teknologi?

I mange år har MONO-PERC-teknologien været den dominerende solcelleteknologi. Med denne teknologi har der dog været mange problemer. Mange af disse problemer er blevet fikset med Half-cut teknologien.

Ganske enkelt, så er solcellerne i Half-cut-paneler halveret, så der i stedet for 60 solceller er 120 solceller. Det medbringer en øget ydeevne, bedre effektivitet i skyggeforhold og et generelt bedre, og mere optimeret, solcellepanel.

Image missing
Image missing

Bæredygtige produktionsforhold – så verden også nyder godt af dine solcellers produktion.

Med udvinding og processering af silicium i Tyskland, er det den helt tunge del af produktionen, som vi sikrer foregår inden for Europas grænser. Det betyder, at CO2-udledningen fra panelernes produktion er 21% lavere end industristandarden.

Silicium-udvinding og -bearbejdelse er et af de punkter, som skaber stor Co2-udledning ved langt de fleste paneler. Dette sker især, når det foregår i Kinesiske fabrikker, der kører på kul og tilmed på ulovlig arbejdskraft.