Finansiering af solcelleanlæg

--IMAGE MISSING--

Når du har fundet det rette solcelleanlæg, skal du til at købe det. Det er en stor sum penge, så udover at betale det kontant, har du også mulighed for at finansiere det på anden vis. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette finansiering af dit solcelleanlæg.


Finansiering af privat solcelleanlæg


Hos Viasol tilbyder vi:


  • 120.000 kr., rentefrit lån, med op til 60 mdr. (5 år) tilbagebetaling
  • 350.000 kr., rente 2,98%, med op til 180 mdr. (15 år) tilbagebetaling
  • 0 DKK i sikkerhedsstillelse i form af pant i aktiver, hus, bil eller sikkerhed på anden vis
  • Fleksibel afdrag og indfrielse før tid helt uden ekstraomkostninger
  • Ansøg med NemID og få svar indenfor 5 min.
  • Stor stabil international bank

Vi har etableret et samarbejde med Santander Consumer Bank – som blandt andet er kendt for at tilbyde billige og bindingsfrie lån. Det gør, at vi kan tilbyde finansiering med en rente på blot 2,98%. Du er desuden sikret en fleksibel og nem ansøgningsproces, så du hurtigt kan drage nytte af dit nye solcelleanlæg.


Læs mere om solcelleanlæg og husbatterier her

Vi har mere end 10 års erfaring og sørger for en tryg og kvalitetsbevidst proces fra start til slut. Vi tror på, at overgangen til solenergi skal være let og overkommelig for alle. Kontakt os i dag og få mere information om dine finansieringsmuligheder.


Finansiering af solcelleanlæg til erhverv


Hvis du investerer i solcelleanlæg til erhvervsbrug, kan du afskrive anlægsomkostningerne, som du ville afskrive andre driftsmidler. Du kan altså trække dele af investeringen fra i skat og få en kort tilbagebetaling på mellem 3-6 år. Læs mere om solceller til erhverv her.


FaQ om finansiering af solcelleanlæg


Hvilken finansiering af solcelleanlæg skal jeg vælge?

Der er flere veje, du kan vælge at gå ned af, når du skal have finansieret dit nye solcelleanlæg. Valget af finansiering afhænger af dine behov og præferencer. Her er nogle af de muligheder, du kan overveje:


Kontant betaling

Kontant betaling vil give dig den korteste tilbagebetalingstid, så du hurtigst muligt kan nyde gevinsten af solcelleanlægget. Den mest fordelagtige løsning er at betale for anlægget kontant, men det er ikke noget de fleste har penge til. Derfor vælger mange at finansiere deres solcelleanlæg via et lån i banken eller realkreditinstituttet.


Rentefrit lån (op til 60 måneder)

Et rentefrit lån er det tætteste du kan komme på en kontant betaling. Her kan du tage et lån på 120.000 med afdrag over 5 år. Dog vil de samlede omkostninger (ÅOP) inkludere små gebyrer ved de månedlige afdrag, og også et stiftelsesgebyr på 10%.


2,95% finansiering (op til 180 mdr.)

Med dette lån kan du låne helt op til 350.000 kr med en lang tilbagebetalingsperiode. Fordelen ved lånet her er, at det månedlige afdrag vil være så lavt, at besparelserne du får fra solcelleanlægget, vil overstige afdragene.


Er finansierede solcelleanlæg en god investering?

Solceller tilbyder månedlige besparelser på din elregning, men det afhænger selvfølgelig af flere faktorer, om besparelserne kan opveje afdragene på lånet. Læs mere her om et solcelleanlæg kan betale sig for dig. Hvis du samtidigt investerer i intelligent energioptimeringsløsninger, såsom Heartbeat, kan du få endnu mere ud af din egenproducerede energi og tjene penge på overskudsstrømmen – uden selv at skulle røre en finger. Læs mere om Heartbeat her.