Solceller til sommerhus

Udnyt solens energi til din fritidsbolig

Solceller har vundet stor popularitet i Danmark som en bæredygtig og økonomisk attraktiv energiløsning. Solcelleanlæg er ikke kun velegnede til private boliger, men også til sommerhuse og fritidsboliger, hvor de kan hjælpe med at reducere energiomkostningerne, og gøre boligen mere miljøvenlig

--IMAGE MISSING--

Hvorfor vælge solceller til sommerhus?

Solceller er en ideel energiløsning til sommerhuse, læs mere om hvilke fordele, der kan komme med at investere i solceller til dit sommerhus her.

En miljøvenlig løsning

Solceller bidrager aktivt til at reducere Danmarks samlede CO2-udledning. Ved at bruge solenergien reducerer vi behovet for at bruge fossile brændstoffer til at generere elektricitet.

Økonomiske besparelser

Solceller kan hjælpe dig med at reducere energiomkostningerne betydeligt. Ved at generere egen elektricitet kan du mindske - eller endda eliminere - dit behov for at købe strøm fra elnettet. Det kan resultere i betydelige økonomiske besparelser på lang sigt.

Forøget ejendomsværdi

Der er stigende interesse i bæredygtige og energieffektive boliger, herunder fritidsboliger som sommerhuse. Derfor har boliger med solceller generelt en højere salgsværdi sammenlignet med huse uden solceller.

Overvåg og optimer dit energiforbrug med Heartbeat

Hos Viasol kan du tilkøbe det avancerede og intelligente energistyringssystem Heartbeat fra 1KOMMA5. Heartbeat revolutionerer den måde, vi kan spore og administrere vores energiforbrug. Via den brugervenlige app kan du nemt overvåge og have fuld kontrol over din energistyring og dermed maksimere gevinsten på solceller.

Overvejelser, før du installerer solceller på sommerhus

  1. Tagets tilstand
  2. Dit sommerhus' tag skal være i god stand og egnet til montering af solcellepaneler. Hvis taget har brug for reparationer eller udskiftning, er det en god idé at få det gjort, før du installerer solceller.

  3. Finansieringsmuligheder
  4. Undersøg også de forskellige finansieringsmuligheder, herunder egenfinansiering eller lån og leasingaftaler. Hos Viasol hjælper vi dig med at få finansieret solcelleanlægget

  5. Lokal lovgivning og regler vedrørende solceller
  6. Der kan være lokal lovgivning vedrørende opsætning af solceller. Du må fx ikke placere solcellerne tættere på skellet end 2,5 meter (5 meter i sommerhusområder). Der er også regler for, hvor højt solcellerne må sidde på dit sommerhus, det er blandt andet bestemt af Bygningsreglementet.

    Det kan derfor være en god idé at kontakte en autoriseret installatør, som kan guide dig gennem hele processen. Hos Viasol har vi dig i hånden hele vejen.

Kan det betale sig at få solceller til sommerhus?

Det korte svar er: Ja, solceller på sommerhus kan godt betale sig. Med de nyeste solcelleteknologier, såsom intelligente styresystemer og avancerede batteriløsninger, kan energien lagres og bruges alle tider på døgnet.

Hos Viasol får du branchens bedste og længste garanti – helt op til 40 år. Det vil sige, at dine solceller har lang levetid og bliver derfor også en langsigtet investering.

Med energioptimeringssystemet fra Heartbeat, kan solceller til sommerhuset gøres til en rentabel forretning. I kan kun drage fordel af den egenproducerede energi, når I er i sommerhuset. Men med Heartbeat kan I få en selvkørende enhed, som hver time vil købe billig strøm ind på batteribanken og sælge den igen, når den er dyrest. I kan altså, selvom I ikke bruger sommerhuset, tjene penge på strømmen.

Installation af solceller på sommerhus

Installationen af solceller på et sommerhus kan variere afhængigt af husets placering, tagtype og størrelsen af solcelleanlægget. Uanset hvad, er det vigtigt at hyre professionelle og autoriserede solcelleinstallatører for at sikre korrekt installation og optimal ydeevne.

Hos Viasol tager vi dig i hånden under hele processen – fra start til slut.

Kvalitet, ydelse og innovation

--Image Missing--

Køb

Betal kontant eller få finansiering uden binding og lav rente.

--Image Missing--

Levering

Vi leverer hele anlægget dagen inden den aftalte monteringsdato.

--Image Missing--

Montering

Inden opsætning besigtiger vores erfarne montører husstanden.

--Image Missing--

Papirarbejde

Vi klarer papirarbejdet til Energistyrelsen og din el-distributør.