Luft-luft varmepumpe

Hos Viasol tilbyder vi markedets førende produkter, kombineret med erfarne montører og god service – Alt samlet i én pakkeløsning

Se produkterLæs mere

Hvorfor vælge VIASOL?

Viasol 
Siden 2011 har Viasol rådgivet og hjulpet over 2500 husstande med den grønne omstilling. Det har vi gjort ved at tilbyde løsninger, som gør det nemt og gennemsigtigt for private husejere, at få opsat enten solcelleanlæg, bil-ladestander eller luft-luft varmepumper. I alle sammenhænge tilbyder vi at stå for totalentreprisen og levere højeste kvalitet og god service.

– Læs også om solcelleanlæg Her.

Luft-luft pumpe
Gennem vores nøje udvalgte samarbejdspartner, Panasonic, kan vi garantere vores kunder et førende produkt, fra en førende producent. Derfor kan vi tilbyde en billig varmepumpe, af højeste kvalitet. Dette til en købspris ca. 1/4 lavere end f.eks.  jordvarme, luft-vand varme m.m.

Hvad siger vores glade kunder

Alt det gode, bare billigere

4 bærende årsager til, at få en luft-luft varmepumpe: 

1. Billigt at montere

Luft-luft varmepumper er den billigste varmekilde at købe, hvilket også gør den til den mindst risikofyldte. Derudover er det samtidig den nemmeste og billigste varmekilde at få monteret – altså sparer du mange penge på omkostningerne til montører, som er en ikke-værdiskabende udgift. Dette modsat mange andre varmepumper og varmekilder, hvor selve montagen koster det samme, som du kan få hele luft-luft pumpen leveret og installeret til.

2. Bedre indeklima

Med Panasonics topmodel, er der inkorporeret en teknologi, som renser luften via pumpen. Det betyder at luften i din husstand altid er filtreret, hvilket i første omgang skaber et godt indeklima og skaber velvære for personer med allergier. 

3. Egen herre over husets forbrug

Med en luft-luft pumpe bliver du desto mere selvforsynende og fjerner en stor del af varmeregningen. Omvendt får du en smule større elregning.
Men modsat opvarmningskilder såsom naturgas, olie- eller pillefyr, så har du mulighed for at gøre noget ved det øgede forbrug. Det kan man f.eks. ved at få et solcelleanlæg. Med et solcelleanlæg der producerer strøm og en luft-luft pumpe, som skaber varme/kulde, bliver du i højere grad egen producent af husets forbrug, frem for at være totalt afhængig af selskabers ydelser.
– læs mere om solcelleanlæg her.

4. Højere energimærkning

 Et andet bærende argument, foruden de direkte besparelser, er at en luft-luft pumpe kan påvirke husets energimærke positivt eller om ikke andet gøre købet mere attraktivt, i det de faste udgifter er lavere. Dette som i mange tilfælde betyder kortere salgstid på boligmarkedet og højere salgspris – ergo betyder det, at den pris du betaler for pumpen, i mange tilfælde, som minimum giver en tilsvarende værdi til din bolig. Altså overfører du i princippet pengene over i boligen, samtidig med du nyder godt af de andre fordele som følger.

 

Det er ikke kun bedre indeklima, mere komfort og en billigere varmeregning som er resultaterne af energimæssige forbedringer i boligen, det kan faktisk også være med til at forkorte salgstiden på boligmarkedet. Vi ser nemlig, at flere folk på boligmarkedet vægter boligens energimærke højt, når de skal købe drømmebolig – Thomas Hovgaard, kommunikationschef hos Nybolig.*

*https://www.nybolig.dk/presse/danske-boligejere-satser-paa-baeredygtige-opvarmningskilder-i-deres-boliger

Panasonic HZ

Topmodellen fra Panasonic 

Med dette produkt får du en perfekt løsning, som supplerende varmekilde til boligen eller primære opvarmning til fritidshuset, garagen, annekset eller sommerhuset.

Anlægget kan fjernstyres til f.eks. at holde arealer frostfrie, med minimal energi. Med samme funktion kan du også sætte anlægget til at opvarme huset, inden ankomst. Derudover får du også muligheden for, at afkøle på de varmeste sommerdage.

Med Panasonics HZ får du også den originale inverterkompressor, hjertet i en varmepumpe, som giver et højt niveau af energieffektivitet, som resulterer i væsentlig reducerede driftsomkostningerne.

Det skyldes blandt andet nanoe™ X-luftrensningssystemet, som giver en enestående effektivitet, samtidig med at produktet er A+++.

Panasonic HZ kommer i to modeller:

HZ35

HZ35 er den største model og er skabt til opvarme/nedkøle, helårsbolier eller større sommerhuse. Med denne vil du opleve størst mulig reduktion på dit eksistende forbrug og dermed regning.

HZ25

HZ25 er en lidt mindre model, men med samme funktioner som HZ35. Denne målretter sig derfor i højere grad sommerhuse, annesket eller garagen.

Hvor meget sparer du? 

Elvarme

Hvis du i dag får opvarmet din bolig med el, via el-radiatorer, så vil du kunne mindske din elregning, ved at få en luft-luft varmepumpe til at supplere – denne som både skaber varme, kulde og frisk luft. 

%

op til

Naturgas

Naturgas er en omdiskuteret energiform ift. dens miljømæssige korrekthed. Men ved køb af en luft-luft-pumpe kan du være sikker på det miljømæssige og samtidig spare på din nuværende gasvarmeregning og opvarme via el.

%

op til

Pillefyr

Modsat et pillefyr, som er utrolig tids- og pladskrævende, så er en varmepumpe kompakt og selvkørende. Derfor kan man med fordel få en luft-luft pumpe, til at supplere ens fyr og dermed afhjælpe tidsbruget, økonomien og miljøaftrykket.

%

op til

Oliefyr

Hvis du har et oliefyr og køber en luft-luft varmepumpe, så vil du først og fremmest få en meget mere miljøvenlig energiform, men samtidig kunne spare en stor del på din varmeregning.

%

op til

Følg og styr dit forbrug

Der medfølger altid online styringsværktøjer med i vores tilbud, sådan så du altid kan monitorere dit forbrug og arbejde dig hen mod at blive mest mulig selvforsynede og opnå et konstant godt indeklima.

Spørgsmål og svar

Få svar på oftest stillede spørgsmål eller ring og få en snak med en af vores medarbejdere.

Kan det betale sig at få en luft-luft pumpe?

En luft-luft pumpe er en meget billig varmekilde, som af samme årsag hurtigt tilbagebetaler sig. Hvor hurtigt varierer meget, ud fra om den skal bruges til helårsbrug, sommerhus eller en garage.
Derud over har det også en stor indflydelse hvor høj ens elpris er, da luft-luft pumper er drevet af el.

Kan købet finansieres?

Ja. Vi bruger samme finansieringspartner til alle vores ydelser – solcelleanlæg, luft-luft pumper og ladestander. Derfor har vi også fået muligheden for at tilbyde attraktive lån enten rentefrit i
5 år eller lav rente helt op til 15 år.

Er der tilskud til luft-luft pumper?

Både ja og nej, men som udgangspunkt ikke. I de fleste tilfælde fungerer luft-luft pumpen mest som supplerende varme. Dog kan du altid få håndværkerfradrag for montagen af anlægget.
Og hvis varmepumpen kan blive husets primære opvarmning, så kan man også få en reduceret elpris på husstandens elforbrug efter 4000 kW.

Hvordan monteres luft-luft pumpen?

En luft-luft pumpe har en inde og en ude del. Udedelen flytter varme fra udedelen til indedelen, som cirkulerer luften i rummet og dermed opvarmer huset mest effektivt.
Med Panasonics nanoe X rensesystem, fjernes bakterier, svampe, pollen, virus og lugtgener automatisk – uafhængigt af om der varmes eller køles.

Skaber pumpen kun værdi om vinteren?

Nej, det smarte ved en luft-luft pumpe, kontra andre varmekilder er, at den kan tempererer de ønskede arealer hele året rundt. Det vil sige at du får et optimalt indeklima med rent luft året rundt,
men den giver også muligheden for varme om vinteren og kulde om sommeren. Altså er kan du holde en ønsket temperatur, uanset sæsonen.

Skal jeg indberette noget til nogen?

Som udgangspunkt står vi for alt det nødvendige papirarbejde, men hvis varmepumpen skal bruges som primæropvarmning, så er det dit egent ansvar at indberette det til BBR.
Ligeså vil det være muligt at få håndværkerfradrag for montagen af pumpen. Dette skal man også selv indberette til SKAT.

Vil du høre mere?

Ønsker du rådgivning eller for et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag, så vender en af vores konsulenter hurtigt tilbage.

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 København NV

Handelsbetingelser: Privat - Erhverv.

Prøv vores online beregner