Kampagne: Halv pris på ALLE batteriudvidelser

Med denne kampagne giver vi muligheden for, at få de største rabatter i Viasols historie.
(Spar mellem 5.000 kr. 30.0000 kr.)

prøv først vores prisberegner her og se konkrete prisrabatter længere nede i denne tekst.

Januar-tilbud for de hurtige
Vi kører lige nu denne kampagne, for at kick-starte det nye år og tage forskud på forårets solcelleinstallationer. Vi oplever nemlig konsekvent, hvert eneste år, at vores kalender har en del åbne tider i starten af året, og omvendt, at vores montagekalender er totalt booket allerede fra marts og gennem hele foråret og sommeren.

Derfor honorerer vi nu ALLE der køber et anlæg og kan få det monteret og installeret i januar eller februar. Dette med en såkaldt “early-bird” rabat, hvor vi giver halv pris på alle batteriudvidelser.

Køb nu og start først med at afdrage fra foråret
Grunden til at mange venter med at få sat deres solcelleanlæg op til foråret, er fordi solen igen bryder frem og folk derfor kommer i tanke om, at det kunne være rentabelt med et solcelleanlæg. Men når alle kontakter os i foråret, så opstår der naturligvis kø i vores kalender, hvilket typisk betyder, at vi først kan booke den respektive kunde ind i midten af sommeren. Derfor går man glip af hele forårets besparelser.

Man kan med fordel købe et anlæg allerede nu og booke sig ind i god tid. Og gør man det med finansiering, så har vi lavet en god aftale med vores finansieringspartner der betyder, at du først skal betale dit første afdrag efter indeværende måned + en måned.
Altså vil dit første afdrag, først komme fra marts måned, hvor solen jo netop begynder at komme frem og du kan høste gevinsten/besparelserne fra HELE foråret og sommeren. Som det ses herunder, vil strømmen fra solcelleanlægget stort set dække hele dit forbrug fra du skal til at afdrage i marts og frem.

Se hvad du lige nu kan få af rabatter herunder
Vi anbefaler at du starter med at prøve vores online prisberegner først, så du kan se hvilket anlæg du bliver anbefalet. Derefter kan du med fordel kontakte os, så vi kan rådgive dig til hvor stor en udvidelse du har brug forprøv prisberegner

Sonnen – verdens førende batteribank
Hvis du køber et Sonnen anlæg, giver vi halv pris på alle udvidelsesbatterier derefter.

– Læs vores blog om Sonnen her.

Med verdens førende batteribank, Sonnen, betyder det at du med startpakken har 5 kWh, og kan udvide kabinettet, så anlægget kommer helt op til 15 kWh. Disse udvidelsesbatterier kommer i 2,5 kWh stykket, til en normalpris på 10.000 kr. pr. stk. Men lige nu får du halv pris, uanset hvor meget du udvider med.

Du starter med 5 kWh og kan udvide således:

Udvid med 2,5 kWh (samlet kapacitet 7,5 kWh)
– normal pris: 10.000 kr.
– kampagne pris: 5.000 kr.

Udvid med 5 kWh (samlet kapacitet 10 kWh)
– normal pris: 20.000 kr.
– kampagne pris: 10.000 kr.

Udvid med 7,5 kWh (samlet kapacitet 12,5 kWh)
– normal pris: 30.000 kr.
– kampagne pris: 15.000 kr.

Udvid med 10 kWh (samlet kapacitet 15 kWh)
– normal pris 40.000 kr.
– kampagne pris: 20.000 kr.

Kabinettet som skal bruges til de udvidede batterier, får du med i prisen (værdi 2.500 kr) – altså er det ikke en skjult ekstraomkostning


Growatt – Verdens mest omkostningseffetive
Med et Growatt anlæg starter du med 6,5 kWh batteribank, hvorefter vi giver halv pris på alle udvidelser, op til maks 19,5 kWh.

– Læs vores blog om Growatt her.

Du starter med 6,5 kWh. og kan udvide således:

Udvid med 6,5 kWh (samlet kapacitet 13 kWh)
Normal pris 30.000 kr.
kampagnepris 15.000 kr.

Udvid med 13 kWh (samlet kapacitet 19,5 kWh)
Normalpris 60.000 kr.
kampagnepris 30.000 kr.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere, så kontakt os på kontakt@viasol.dk eller 70207474.
– Alternativt kan du prøve vores online prisberegner.

Betingelser
Tilbuddet gælder kun ved nye køb, af solcelleanlæg med batteribank (hybrid inverter). Dermed gælder tilbuddet ikke hvis man køber et solcelleanlæg uden batteribank (standard inverter) eller for eksisterende kunder, som ønsker at udvide deres eksisterende batteribank.

Startprisen på hybridanlægget vurderes ud fra det tilbud du har modtaget gennem vores online prisberegner prøv prisberegner eller ved kontakt med en af vores konsulenter. Derefter kan man tilkoble/udvide med yderligere batterier, der lige nu er til halv pris, som præsenteret i kampagnen.

– Eksempel på dette: Du modtager et tilbud fra vores online prisberegner, på et Sonnen hybrid anlæg med 5 kWh. batteribank til 119.000 kr. Dette vil stadig være købsprisen, men ønsker du at udvide batteribanken med f.eks. 2 x 2,5 kWh. batterier ekstra, så koster det normalt 2 x 10.000 kr. (20.000 kr.), hvilket gør at prisen bliver 139.000 kr. Men grundet kampagnen, så får du det til 129.000 kr. (10.000 kr. rabat).

Vil du høre mere?

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores solcelleanlæg med Sonnen Batteri. Ønsker du rådgivning eller for et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag og en af vores konsulenter vender hurtigt tilbage.

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 København NV

Prøv vores online beregner