Se video om Rasmus’ nye ladestander

Rasmus har testet den nye sonnenCharger, og har efterfĂžlgende lavet en super flot blog og video omkring hans oplevelse

Rasmus fik i starten af Äret sat et hybrid solcelleanlÊg op med 18 stk. 360 Wp. LONGI solpaneler, samt en 5 kWh Sonnen hybrid batteribank. Derfor gav det altsÄ ogsÄ god mening at han nu kunne teste vores nye ladestander fra Sonnen, da denne spiller enormt godt sammen med Sonnens hybrid batteribank.

“Det geniale med sonnenChargeren er sammenspillet med vores batteribank og solcelleanlĂŠg, da dens ladefunktioner kan udnytte vores selvproducerede energi til det maksimale.”

– Rasmus Sinding

En af grundene til at Rasmus har valgt at teste sonnenChargeren og lave de fremviste videoer, er at han ogsÄ har sin egen blog, hvor han laver forskellige interessante indslag om hvad end det nu er han gÄr og laver af forbedringer til hans bolig m.m. Du kan fÞlge med i det pÄ hans hjemmeside, Facebook, og Youtube-kanal.

Ønsker du at se et tilbud pÄ et solcelleanlÊg med batteribank fra Sonnen som tillader tilkobling af sonnenCharger, sÄ kan du altid prÞve vores prisberegner.

Den anden video blev lavet i sammenhÊng med opsÊtningen af selve solcelleanlÊgget, hvor han altsÄ gÄr igennem selve Sonnen hybrid batteribanken og dets forskellige features. Det er ogsÄ denne hybrid batteribank som i sammenspil med sonnenCharger tillader for at de smarte ladefunktioner, som udnytter din selvproducerede strÞm til det ypperste i ladning af din elbil.

SonnenCharger har specifikationer som er i toppen med de bedste af de bedste pÄ markedet, men det er pÄ grund af dens innovative ladefunktioner at den stÄr sÄ meget ud i forhold til konkurrenterne. Du kan som med de fleste ladestandere sÊtte den til at lade bilen hurtigst muligt; men du kan ogsÄ sÊtte et tidspunkt den skal lade fÊrdigt, hvorefter ladestanderen sÄ med hjÊlp fra Sonnens hybrid batteribank bruger vejr- og produktionsdata til at optimere ladningen, sÄ der bliver ladet mest muligt med din selvproducerede el. Derudover kan den ogsÄ sÊttes til at lade med udelukkende selvproduceret energi, hvor den altsÄ sÊtter ladningen pÄ pause hvis der ikke er noget selvproduceret el at tage fra.

Vi gÄr meget mere i dybden med de smarte ladefunktioner i vores blog om sonnenChargeren, som du kan finde her.

Sonnens apps display skĂŠrm som viser elbilens lade hastighed og andet info
Sonnens app nÄr du sÊtter elbilen til kun at lade med elnet
Sonnens app nÄr ladefunktionen er sat til kun med selvproduceret strÞm

Ønsker du at se et tilbud pÄ et solcelleanlÊg med batteribank fra Sonnen som tillader tilkobling af sonnenCharger, sÄ kan du altid prÞve vores prisberegner.


BMW elbil som er ved at blive ladet op af en sonnencharger ladestander, med selvforsynende energi

Vil du hĂžre mere?

Vi oplever stor efterspÞrgsel efter vores solcelleanlÊg med Sonnen Batteri. Ønsker du rÄdgivning eller for et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag og en af vores konsulenter vender hurtigt tilbage.

+45 7020 7474

kontakt@viasol.dk

Hejrevej 39, 3 sal
2400 KĂžbenhavn NV

PrĂžv vores online beregner