Sungrow SBR Batteribank

Intelligent optimering af dine solceller til en god pris.

--IMAGE MISSING--

God pris og klar til intelligent energioptimering.

Det nyeste produkt i rækken af Heartbeat-kompatible batteribanke.

Verdens andenstørste inverter-producent, Sungrow, er med deres SBR-batteribank kommet på det danske marked med uhørt meget funktionalitet til en yderst favorabel pris.

Batteribanken kan stilles udendørs, den har et back-up-system ved strømafbrydelser og sidst, men ikke mindst, er systemet Heartbeat-kompatibelt, så du kan øge dine årlige besparelser fra dit solcelleanlæg med flere tusinde kroner årligt.

Sungrow SBR batteribank

En batteribank tillader, at du kan gemme din strøm til om aftenen, når dit forbrug er højest.

Sungrow - SBR

  • 9,6-25,6 kWh kapacitet
  • 5-12 kW input/output
  • 10 års garanti
  • Integreret back-up system
  • Kan altid udvides
  • Kan stilles udendørs
  • Heartbeat-kompatibel

Hent datablad:

Sungrow datablad

Intelligent styring til billige penge med Heartbeat og Sungrow SBR.

Med en batteribank, bliver det muligt at optimere sit energiforbrug. Som en unik mulighed, fører vi, hos Viasol, en automatisk, intelligent energistyringsløsning, der kaldes Heartbeat.

Det er vigtigt for os, at Heartbeat er tilgængeligt for så mange som muligt. Derfor har vi kæmpet for at finde et billigt og godt produkt, og der er Sungrow perfekt, da det tilbyder en høj ydeevne og god funktionalitet til en pris, de fleste kan være med på.

Læs mere om Heartbeat her.
Sungrow SBR batteribank

Hvorfor en batteribank til solceller?

Det er sådan, at solen er oppe i de timer, hvor de fleste er på arbejde. Derfor ligger forbruget i husstanden skævt ift. produktionen fra solcellepanelerne.

Har man en batteribank, kan man gemme solcelleproduktionen fra dagstimerne til om aftenen, når elprisen er dyrest og forbruget i husstanden højest. Læs mere om husbatterier her.

Batteribanken er også det element, der åbner op for optimering med Heartbeat, så du kan spare endnu flere penge med dit anlæg.

Vær forberedt med et integreret back-up-system.

Sungrow kan, helt unikt, tilbyde en back-up-løsning i tilfælde af strømafbrydelser.

Back-up-løsninger har længe været et enormt dyrt tilkøb. Med SunGrow SBR, er det en integreret del, så du ikke betaler mere for at være sikret i nødstilfælde.

Forekommer der en strømafbrydelse, kan du altså undgå at skulle smide halvdelen af fryserens indhold ud dagen efter, og dermed sikre at mælken er kold til havregrynene.