SunPower solceller
BEDST PÅ MARKEDET

--IMAGE MISSING--

Hvorfor vælge SunPower?

Markedets bedste solceller

Med SunPower solceller har vi mulighed for at sælge verdens bedste solcellepaneler. Ikke kun kan vores SunPower solceller prale med at have verdens højeste ydeevne og holdbarhed – 420 Wp og 40 års produkt-, ydelses-, og servicegaranti – de kan tilmed også prale af at være verdens absolut mest bæredygtige paneler, med de bedste certificeringer tilgængeligt på markedet.

Læs mere længere nede på denne side.

Markedets førende producent

Bag de førende solceller i verden står selvfølgelig den førende solcelleproducent, SunPower. Med 35 år på markedet har de fastsat deres status som kvalitets udbydere med fokus på kundetilfredshed og bæredygtighed hele vejen igennem deres forretning. Denne dedikation til arbejdet har også først til at de gang på gang bliver valgt af verdens største virksomheder, såsom Apple, NASA, Toyota og FedEx.


– Prøv vores prisberegner her

SunPower Maxeon solceller

Solcelle Maxeon

Det er med stor stolthed at vi kan præsentere SunPower Maxeon; verdens bedste solcellepanel.

SunPower har i mange år været i fronten af markedet for solcellepaneler, men siden deres fusion med firmaet Maxeon har de været ustoppelige. Fusionen af de to firmaers teknologier har tilladt et panel som er længder foran konkurrenterne.

SunPower Maxeon solceller har markedets bedste ydeevne per kvadratmeter, hele 420 Watt Peak og hele 40 års garanti.

Ikke kun er 40 års produktgaranti fuldkommen uhørt i branchen, SunPower Maxeon tilbyder tilmed også 40 års ydelses- og servicegaranti. Skulle der opstå problemer, så er du dækket de næste 40 år frem.

SunPower Maxeon har formået at producere et enestående panel, ikke kun grundet dets kvalitet, men også i forhold til hvordan panelet er produceret. Det er nemlig det første solcellepanel i verden som har fået et IFLI mærkat, så det er muligt at se miljø-aftrykket fra hver eneste panel. Dertil har det formået at få en ‘Cradle-to-Cradle’ bronze certificering, samt er det godkendt til diverse grønne byggeprojekter med LEED og BREEAM certificeringer.

Nøgletal

Mærke:

SunPower


Ydelse:

420Wp.


Type:

Back Contact


Produktgaranti:

40 år.


Ydelsesgaranti:

40 år – Min. 88.3% ydelse derefter


Servicegaranti:

40 år.


Dimension:

104,6/181,2 H/W cm.


Temp. omgivelse:

-40 ºC – +85 ºC


Vægt:

21.2 kg

SunPower Maxeon solceller

SunPower Maxeon solceller er designet til at være anderledes.

At have markedets bedste ydeevne, samt markedets bedste holdbarhed, er ikke noget der forekommer ved bare at følge i forgængernes fodspor. Teknologien bag cellerne er udarbejdet af SunPower Maxeon dem selv, med et mål om at lave det bedste panel i verden – et mål som de har opnået.

Denne mono PERC teknologi er siden blevet udviklet til det der hedder half-cut paneler, disse som vi sælger som vores lavpris paneler. Nemt forklaret har man halveret alle de individuelle solceller, hvilket fører til at man har en bedre ydeevne og holdbarhed – dog stadig med mange af de samme problemer som normale mono PERC.

Med en returneringsrate på kun 0.005%, eller 1 i 20000, er SunPower Maxeon lavet til at holde (og yde) i de fulde 40 år garantien dækker. Ydeevnen falder tilmed mindre henover tid, så dine paneler producerer mere, i flere år.

Et SunPower Maxeon solcellepanel vil i det første år producere op til 25% mere energi end et konventionelt solcellepanel. Henover tiden vil dette tal blive højere og højere, da panelets ydeevne falder mindre (maksimalt 0.25%), år for år. Efter 25 år, vil forskellen mellem et konventionelt panels ydeevne og et SunPower Maxeon panel være på helt op til 35%.

SunPower solceller og holdbarhed

Som tidligere nævnt så er SunPower blandt de bedste indenfor holdbarhed af deres solceller; og derfor tilbyder de også industriens bedste garantier. Med hele 40 års produkt-, ydelses-, og servicegaranti kan man med SunPower Maxeon solceller være sikret besparelser, i ligeså lang tid som garantien på et normalt hældningstag.

40 år er selvfølgelig en meget lang periode, og en længere periode end størstedelen af virksomheders levetid. Med SunPower har man dog at gøre med en virksomhed som allerede har eksisteret i 35 år. Dertil har SunPower en række af investorer bag dem som gør at de er meget stabile. Her er Total S.A., en af de største virksomheder i energibranchen, er hovedinvestor.

logobilder
maxeon-performance-low-light-conditions

Skyggeoptimerede solceller

Endnu et punkt hvor SunPower solceller er suveræne, er i anderledes lysforhold.

Med mono PERC og half-cut solceller kan så meget som et blad på solcellerne nemlig betyde at et helt solcellepanel næsten ikke producerer noget elektricitet. Men, med SunPower Maxeon solcellepaneler er dette ikke et problem. Du vil stadigt producere den optimale mængde sol i de dele af panelet som er dækket af sol.

Udover en bedre produktion i skyggeforhold så kan SunPower solceller også præstere bedre i det vi kalder diffust lys – det vil sige den type lys vi har her i Danmark når der er overskyet. Som udgangspunkt kan SunPower Maxeon opnå hele 22.2% effektivitet, men producerer derudover også i andre lysforhold end normale solcellepaneler. Det vil altså sige at panelerne, udover at bare være mere effektive, også producerer når andre paneler ikke gør. Tests fra SunPower viser at, alt efter tiden på året, kan denne ekstra periode med produktion, vare mellem et kvarter til hele 2 timer.

Få et uforpligtende tilbud nu


Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg, så klik ind her og prøv prisberegneren.


Svar på 4 simple spørgsmål - så beregnes et anbefalelsesværdigt solcelleanlæg ud fra dine svar, som giver dig den optimale løsning til at blive selvforsynende.

SunPower bæredygtighed og kundetilfredshed

Sammen med et ry om solceller i topkvalitet, så har SunPower også fået dannet sig et ry for at være førende indenfor bæredygtighed og kundetilfredshed.


Med produkter fra SunPower kan man være sikker på at de fra start til slut er blevet produceret på en bæredygtig og samfundsbevidst måde – dette som de år efter år vinder priser for.


Dertil er SunPower en virksomhed der går op i deres kunder. Det vil sige at deres solceller altid er det bedste af det bedste, men dertil har de deres ‘SunPower Advantage Program’. SunPower Advantage sikrer at alle der installerer SunPower paneler er certificeret i netop dette – så at de altid bliver installeret korrekt.

logobilder

Hvad siger vores glade kunder

Trustpilot-reviewTrustpilot-reviewTrustpilot-review