SunPower Performance
Kun hos Viasol

--IMAGE MISSING--

Hvorfor vælge SunPower?

Hvem er SunPower?

SunPower er verdens ældste fungerende solcelleproducent med sine 35 år på markedet. Dermed har de for længst fastsat deres status som innovativ og førende kvalitetsudbyder med fokus på kundetilfredshed og bæredygtighed – dette som deres markedsledende garantier på 25 år netop er symbolet på – her især den unikke servicegaranti, hvor de ikke bare giver kunder et nyt panel ved defekt, men endda også betaler for udskiftning og håndarbejdet som følger. Denne dedikation til arbejdet har ført til at de gang på gang bliver valgt af verdens største virksomheder, såsom Apple, NASA, Toyota og FedEx etc.

- Læs mere længere nede på denne side.

TIl dig der vil have kvalitet, uden at betale for meget

Med eneret på at sælge amerikanske SunPower i Danmark, har vi fået en unik mulighed for at tilbyde dig et panel med fokus på holdbarhed og ydeevne, selv i skyggeforhold. Derfor tør SunPower også som de eneste, at tilbyde hele 25 års produkt-, ydelses- og servicegaranti. Dertil gør panelernes skyggeoptimering, at de har hele 15% effektivitet i diffust lys. Dette som kommer med deres sorte Performance panel, på 405 Wp.

SunPower solceller – Performance 6

Solcelle

Med hele 405 Wp ligger SunPower Performance 6 godt til i toppen af det danske marked. Dertil har SunPower solceller på grund af den smarte shingled cell teknologi en betydeligt bedre ydeevne i skyggeforhold og diffust lys end normale solceller – hvilket er ekstremt vigtigt her i Danmark hvor sol timerne er begrænsede

Et vigtigt emne når man snakker SunPower solcellepaneler er holdbarheden, og i forlængelse af det; deres garantier. Efterhånden er 25 års garantier blevet mere og mere normale i solcelle branchen, men det der ofte ikke bliver taget in mente er om en given virksomhed kommer til at være der om 20 år til at indfri garantien. Her er SunPower et sikkert valg, da de med 35 år på markedet og flere store investorer bag dem, er en enormt stabil virksomhed som forventes at blive på toppen af markedet mange år ud i fremtiden. Dertil har deres solcellepaneler også en forventet levetid på 35 år – så der er en stor chance for at garantien ikke engang behøves indfriet.

Her hos Viasol er vi meget stolte af at være ekslusive partnere med SunPower i Danmark. Læs mere længere nede på denne side hvor der vil blive gået i dybden med hvad der gør SunPower solcellepaneler så specielle.

Nøgletal

Mærke:

SunPower


Ydelse:

405Wp.


Type:

Shingled Cell solceller


Produktgaranti:

25 år.


Ydelsesgaranti:

25 år – Min. 87% ydelse derefter


Servicegaranti:

25 år.


Dimension:

180,8/108,6/3 H/W/D cm.


Temp. omgivelse:

-40 ºC – +85 ºC


Vægt:

21 kg

Shingled cell solceller

Igennem årene har solceller udviklet sig meget. Her først fra blå polykrystalinske solceller, videre til monokrystalinske solceller, også kaldet mono PERC. Disse er nu de mest normale, men har en række problemer indenfor ydeevne og holdbarhed. Blandt andet er de forholdsvis skrøbelige, skygge påvirker deres ydeevne enormt og hele solcellepanelets overflade kan ikke udnyttes grundet ‘busbars’ som holder solcellerne sammen.


Denne mono PERC teknologi er siden blevet udviklet til det der hedder half-cut paneler, disse som vi sælger som vores lavpris paneler. Nemt forklaret har man halveret alle de individuelle solceller, hvilket fører til at man har en bedre ydeevne og holdbarhed – dog stadig med mange af de samme problemer som normale mono PERC.


Den nyeste udvikling indenfor solceller er shingled cell – som bruger en helt anden måde at sammensætte solcellerne på. Denne nye teknologi tillader for bedre holdbarhed, bedre ydeevne, og fuldkommen udnyttelse af solcellepanelets størrelse.


I denne video forklarer SunPower helt præcis hvad det er der gør shingled cell solcelle teknologi bedre end Mono PERC og Half-Cut solceller.

SunPower solceller og holdbarhed

Som tidligere nævnt så er SunPower blandt de bedste indenfor holdbarhed af deres solceller; og derfor tilbyder de også industriens bedste garantier. Med 25 års produkt-, ydelses-, og servicegaranti kan man med SunPower solceller nyde godt af besparelser i minimum 25 år. Her hvor selve holdbarheden estimeres til at være flere år mere end 25.


25 år er selvfølgelig en meget lang periode, og en længere periode end størstedelen af virksomheders levetid. Med SunPower har man dog at gøre med en virksomhed som allerede har eksisteret i 35 år. Dertil har SunPower en række af investorer bag dem som gør at de er meget stabile. Her hvor Total S.A., en af de største virksomheder i energibranchen, er hovedinvestor.

logobilder

Skyggeoptimerede solceller

Endnu et punkt hvor SunPower solceller er suveræne, er i skyggeforhold og diffust lys


Denne video forklarer forskellen mellem hvordan mono PERC solceller og half-cut solceller præsterer i skygge, sammenlignet med shingled cell solceller.


Med mono PERC og half-cut solceller kan så meget som et blad på solcellerne nemlig betyde at et helt solcellepanel næsten ikke producerer noget elektricitet. Med shingled cell solceller er teknologien derimod så intelligent at den producerede elektricitet i resten af solcellepanelet ikke bliver påvirket af et enkelt punkt med skygge.


Se videoen for at få en forklaring af dette som går helt i detaljerne.


Udover en bedre produktion i skyggeforhold så kan SunPower solceller også præstere bedre i det vi kalder diffust lys – det vil sige den type lys vi har her i Danmark når der er overskyet. Her præsterer shingled cell nemlig betydeligt bedre end f.eks mono PERC, noget som er en betydelig forskel i et land som Danmark hvor mængden af solskinstimer er begrænset.

Få et uforpligtende tilbud nu


Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg, så klik ind her og prøv prisberegneren.


Svar på 4 simple spørgsmål - så beregnes et anbefalelsesværdigt solcelleanlæg ud fra dine svar, som giver dig den optimale løsning til at blive selvforsynende.

SunPower bæredygtighed og kundetilfredshed

Sammen med et ry om solceller i topkvalitet, så har SunPower også fået dannet sig et ry for at være førende indenfor bæredygtighed og kundetilfredshed.


Med produkter fra SunPower kan man være sikker på at de fra start til slut er blevet produceret på en bæredygtig og samfundsbevidst måde – dette som de år efter år vinder priser for.


Dertil er SunPower en virksomhed der går op i deres kunder. Det vil sige at deres solceller altid er det bedste af det bedste, men dertil har de deres ‘SunPower Advantage Program’. SunPower Advantage sikrer at alle der installerer SunPower paneler er certificeret i netop dette – så at de altid bliver installeret korrekt.

logobilder

Hvad siger vores glade kunder

Trustpilot-reviewTrustpilot-reviewTrustpilot-review