Enphase IQ8 Mikroinvertere

Maksimal udnyttelse af dine solcellers evner

--IMAGE MISSING--

Maksimal solcelleproduktion med
Enphase IQ8-mikroinvertere.

Øget effekt i skyggeforhold, 25 års garanti og en 3-faset inverter.


Med Enphase-mikroinvertere bliver det muligt at optimere hvert enkelt panel i dit solcelleanlæg. Du kan tilmed følge hvert enkelt panel via en app, for at opdage fejl eller skygge på individuelle paneler.


Dertil er du, med 25 års garanti på deres IQ8-mikroinverter, sikret, at inverteren ikke længere er en stopklods for, hvor lang tid et solcelleanlæg kan producere strøm. Dermed er du garanteret 25 års produktion, med øget styring af de individuelle paneler.

Enphase IQ8HC-mikroinvertere.


  • 25 års garanti
  • Skyggeoptimerer dit solcelleanlæg
  • Flerfaset IQ kabling fordeler spændingen over 3 faser
  • Fuldkommen fleksibel montering af paneler
  • Input/Output: 560W/380W
  • Lufttemperatur: -40°C til 65°C
  • Heartbeat-kompatibel

Hvad er en mikroinverter?


Som det ses med en strenginverter, er mikroinverterens formål helt simpelt: at transformere strøm ved at omdanne DC-strøm fra dine solceller til brugbar AC-strøm.


Men i modsætning til en strenginverter, hvor strømmen kører gennem én central-interverter, er der med mikroinvertere en lokal inverter på hvert eneste panel


Det betyder, at hvert eneste panel kan yde sit maksimale, uagtet om der er skygge på et andet panel. Dertil skal man ikke længere bekymre sig om inverterens faser, da Enphases intelligente IQ kabling fordeler anlæggets samlede spænding over 3 faser.

Skyggeforhold, strengning og strenginvertere.


Strenginvertere kører, som navnet hentyder, på ‘strenge’ af solceller. Det betyder, at man sætter en række paneler sammen, som kører på samme ledning til den centraliserede inverter. Hvert panel, der er forbundet med en streng til en strenginverter, kan maksimalt producere det, som den laveste fællesnævner producerer.


I praksis betyder det, at hvis et blad skygger for ét enkelt panel, så mindskes produktionen fra de resterende paneler på samme vis. Dermed kan man meget hurtigt tabe enormt meget elproduktion.


Med mikroinvertere, er dette gængse problem løst, da det individuelle panel er skyggeoptimeret, så du ikke taber produktion.

En ny standard: invertere med 25 års garanti.


Kan et solcelleanlæg holde i 25 år? Hos Viasol indførte vi, som de første i Danmark, 25 års totalgaranti på vores solceller. Men, som altid var der spørgsmål til inverteren, hvis holdbarhed er et krav for at anlægget fungerer. Indtil nu har det nemlig været umuligt at finde invertere med mere end 10-15 års garanti, hvilket i forvejen har været sjældent og dyrt.


Nu gør vi dog noget ved det – igen som de første i Danmark. Enphase IQ8-mikroinverterne får nemlig hele 25 års produktgaranti. Gennem dybdegående test, har Enphase sikret, at du står med et holdbart produkt, så dit anlæg kan producere i min. 25 år frem.